Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2011 09:55 - Аман от простащина вече!!! Няма човечност!
Автор: mikino Категория: Лични дневници   
Прочетен: 23383 Коментари: 78 Гласове:
154


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Пиша този постинг, по повод някои меко казано смешни коментари, във връзка с трагедията в Япония. Честно казано – БЯСНА СЪМ!

Задавам си риторичен въпрос:

Толкова ли простаци са се навъдили? Не стига, че са неуки, ами и прости!!!

Липса на всякаква човечност е да пишете, че това е „трябвало да стане”!!!

Липса на всякакъв морал е да пляскате минуси, на история, която утре може да се случи на вас, драги простаци!!!

Как ще се почувствате, ако загубите всичко, което сте градили с години???

Как ще се чувствате, ако не знаете да ли са живи роднините ви???

Явно някои от вас само са гледали филми за Япония и са си извадили неправилните изводи, що за хора са!!!

Ами не сте ли „варвари” – само си прочетете злобния коментар в предишния ми постинг и си направете изводите, на фона на измиращи и бедстващи хора, как стоят тези думи!!! Това може да го напише само един злобен и прост човек, без сърце! НЯМАТЕ СЪЦЕ ВИЕ!!!

Варвари сме – колко пъти на ден са се къпали агресивните европейци???

Какво са търсили европийците в Япония??? Богатства и нови територии!!! Биели са се помежду си, само и само да направят колония!!! Японците са се подигравали даже!!!

Я се вижте, колко сте разделени и злобни един към друг, дори и сега!!!
Вижте само, колко важи това "На Вуте да му е зле"! Всеки гледа в чуждата паница, а не си поглежда собствената помия!!! Никога няма да помогнете, ако видите човек в нужда, ще го отминете защото не ви пука! Била съм свидетел на този непукизъм не веднъж! Как отминавате, когато някой падне на улицата или седите и гледате като телета, когато обират някой в автобуса!!! ОВЦЕ!!!

Погледнете колко е сплотен този народ! Хората с повече възможности, дават пари за пострадалите – хранят се един други, спят заедно и приютяват при себе си, хора останали без домове, грижат се едни за други! Дори мафията им помага, оставяйки храна по ъглите!!!
Вижте им организацията!!! Пуснете си клип, в момента на труса - никой не се блъска, никой, не крещи, не се мачкат едни други!

Не можете да им стъпите на нокътя на малкия пръст!

Ако тук това се случи, ще се самоизбиете! Ще мачкате наред, само и само вие да сте добре! Никой от вас, драги прости, няма да тръгне да помага на съседа!
Ако загубите всичко, ще се чудите кого да ограбите или да убиете за късче хляб! Ще се нахвърлите едни връз други и ще се избиете!

Съжалявам за тези нервни редове, но пиша и сълзите ми напират!!!

Не може да има толкова жестоки хора!

Не може да има такива, без сърца!

Не може да няма човечност!!!





Гласувай:
154



1. aqualia - Мила, Микино
14.03.2011 10:35
... на тези нечовешки реплики не давай ухо, просто ги изтрий, нямат място в молитвата ти към Бога!
Остани с добрата си енергия.
Хора с бедно съзнание винаги ще има, некултурни, груби и безпардонни. Те в блога няма да ти подадат ръка, както и няма да те поздравят на улицата.
Не за тях си написала предишнияси постинг!
Остави омерзените на самите тях...
Извинявай за съветите.
Мили Боже, помогни на чедата си да намерят покой и утеха! Да бъде волята ти...
цитирай
2. анонимен - ...
14.03.2011 10:41
Остани с добрата си енергия.
....

аз в този пост добра енергия не виждам. Мисля, че девойката трябва да се успокой. Иначе молитвите й няма да проработят. Те се правят само с чисто от злост съзнание. А тук доста се е натрупало...
цитирай
3. alchemist - Плюсче и глас за блога на mikino.
14.03.2011 10:46
Личи се , че не е от мнозинството блогъри.
цитирай
4. mikino - Остани с добрата си енергия. . . . . аз ...
14.03.2011 10:48
goodbye написа:
Остани с добрата си енергия.
....

аз в този пост добра енергия не виждам. Мисля, че девойката трябва да се успокой. Иначе молитвите й няма да проработят. Те се правят само с чисто от злост съзнание. А тук доста се е натрупало...

Добра енергия??? Каква добра енергия виждаш в някои коментари към предния ми постинг???
Добра енергия имам и я пращам там където трябва!
ОМРЪЗНА МИ ДА ПРАЩАМ ДОБРА ЕНЕРГИЯ НА ХАЛОС И НА БЕЗЧОВЕЧНИ ГАДИНИ! Не я заслужават!
Микино
цитирай
5. анонимен - ===
14.03.2011 10:53
Аз не коментирам предния ти пост, а коментирам този. Не може да ми казваш, че имаш добра енергия (поне в момента или когато си писала този пост И ДАЖЕ сега, когато отговаряш...."безчовечни гадини") и я пращаш където трябва, когато пишеш такъв пост, пълен с негативизъм. Няма как това да проработи. Затова те посъветвах да се успокойш и да погледнеш над нещата. Ако можеш... ако не можеш...продължавай да беснееш. А като си изчистиш ума... пробвай пак с молитвите.
цитирай
6. анонимен - ..
14.03.2011 10:55
последно - правиш една много голяма грешка. Генерализираш нещата, вкарваш се в стереотипи, предразсъдъци и така нататък... АБЕ ЩО аз никъде не виждам това безразличие у хората по улиците и все като се случи нещо се намира някой да помогне? ЩО така се получава... не знам.
цитирай
7. gothic - Миленка, не се трови излишно. По...
14.03.2011 10:56
Миленка, не се трови излишно. Попитали един древногръцки философ защо е потен и той отговорил: "Спорих с простаци". Българите си заслужаваме участта. Ни повече, ни по-малко. За жалост....
цитирай
8. vmir - Простаците си заслужават и много по-лошо от гнева ти,
14.03.2011 11:16
но човечност има. Лошото е, че е натикана в ъгъла. От същите простаци, които си мислят, че простеят единствено за забавление, но се самозалъгват много, защото на какъвто се правиш, такъв и ставаш.
Поздрави и не им се връзвай прекалено...
цитирай
9. анонимен - Какво да ти кажа. Вече 3-ден следя какво става там
14.03.2011 11:19
и се чудя на тупаните с микрофон и камера. И на тези, които се излагат със статии и текстове в блога. :-))))))))))))))))))))))
Майната им.
цитирай
10. анонимен - последно - правиш една много голяма ...
14.03.2011 11:37
goodbye написа:
последно - правиш една много голяма грешка. Генерализираш нещата, вкарваш се в стереотипи, предразсъдъци и така нататък... АБЕ ЩО аз никъде не виждам това безразличие у хората по улиците и все като се случи нещо се намира някой да помогне? ЩО така се получава... не знам.

Що ли виждаш през розови стъкла?
Къде го видя това - тая взаимопомощ, която е там, НИКОГА няма да се случи тук! Бъди 100% убедена! Щом има такива прости коментари, недей да очакваш помощ от същите писачи!!!
Що за съвети раздаваш? Толкова ли нямаш душа, че да не ти прави впечатление тази злоба? Явно мозъчето ти е промито или живееш в собствен свят! Я виж злобата навън! Ако не беше злобно и ти, никога нямаше да ги даваш тия съвети, ами щеше да се замислиш, върху реалната ситуация и ако не дай Боже тук се случи това, колко ще ти се притекат на помощ! Замисли се, ТИ на колко хора ще помогнеш или ще тръгнеш да си спасява собствения з.....к!
Тая работа не става само с положително мислене, а и с действия! Там - в Япония има действия, а тук има само думи и в това е разликата! Не може само да мислиш положително, бранейки само себе си! Тия хорица там, имат чувство, което на много българи липсва, а това е съпричастността към проблемите на другия! Ако го имаше, никога нямаше да се избиваме по пътищата, да се крадем и да гледаме сеир, когато стане побой примерно! Видях скоро група тинейджъри как пребиват възрастен клошар - ЗАЩО БЕ ДЖАНАМ??? И казваш, че няма злоба! Хората си минаваха и никой не се втурна да му помага, накрая горкия извади нож - нямаше избор, аз се развиках и групичката момченца на по 15-16 се разбяга! А хората продължаваха да си минават без даже да извърнат глава! КОЕ МУ Е ХУБАВОТО НА ТОВА?
цитирай
11. mafani - mikino, ти какво всъщност очакваш?
14.03.2011 11:46
Мислиш, че тук болшинството са дошли да комуникират градивно ли?
Минуси и плюсове се тракат на парче, даже без симпатия, просто така.
А коментарите са една душевна помия, която обикновено анонимните пишещи изливат, където им падне. Даже не са насочени срещу теб, просто смЕх да става.
цитирай
12. анонимен - 10
14.03.2011 12:00
Замисли се, ТИ на колко хора ще помогнеш или ще тръгнеш да си спасява собствения з.....к!
===
Пак обобщаваш какви сме българите и какви били японците. Не ми се влиза в словоизлияния.
Давам линк към една статия, за това какво представляват „злобните българи” – и когато не ми е розово си слагам ей тези цветни очила! Препоръчвам ги и на теб -

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510747.0
цитирай
13. анонимен - 10
14.03.2011 12:03
Къде го видя това - тая взаимопомощ, която е там, НИКОГА няма да се случи тук! Бъди 100% убедена!
....
Все едно да ми обясняваш, че като има една шепа изроди, всички са изроди? Все едно да ми обясняваш, че всички японци са убийци на делфини.... аре бягай беее
цитирай
14. hristo27 - Вече го писах на друго място - про...
14.03.2011 12:14
Вече го писах на друго място - простотията не се влияе и от капризите на природата!
цитирай
15. анонимен - ===
14.03.2011 12:25
значи гледам и чета и коментарите тук. пет шест човека, казват, че има злоба, простаци...не знам си какво. Ок. Значи, ако след малко не се появи някой анонимен да се лигави, да си показва акъла или да си изкаже разумно мнението, което да бъде възприето като ВРАЖДЕБНО, просто защото четящите така ГО ЧЕТАТ... та значи, ако не се появи анонимен аз си правя изводите, че да речем тук има разумни хора, които са от графата на ДОбрите, незлобните, помагащите? така ли е? Е, ако е така, защо да си мисля, че злобата и лошото навън е повече? Е, КАК ЗАЩО? Защото е... по-лесно да си негативен.
спирам.
цитирай
16. vmir - Мога само да се удивя и възхитя на прословутата японска скромност и съпричастност.
14.03.2011 12:29
Ако има смисъл в тези бедствия, той може би е в това да дадат пример на останалите какви трябва да бъдат, за да оцеляват. Разбира се, простаците, които виждат смисъл единствено в личната изгода, ще пропуснат важния урок, който японците дават на света, и това води тях и наследниците им към злочестини, за които ще обвиняват пак другите...
цитирай
17. mikino - значи гледам и чета и коментарите ...
14.03.2011 12:43
goodbye написа:
значи гледам и чета и коментарите тук. пет шест човека, казват, че има злоба, простаци...не знам си какво. Ок. Значи, ако след малко не се появи някой анонимен да се лигави, да си показва акъла или да си изкаже разумно мнението, което да бъде възприето като ВРАЖДЕБНО, просто защото четящите така ГО ЧЕТАТ... та значи, ако не се появи анонимен аз си правя изводите, че да речем тук има разумни хора, които са от графата на ДОбрите, незлобните, помагащите? така ли е? Е, ако е така, защо да си мисля, че злобата и лошото навън е повече? Е, КАК ЗАЩО? Защото е... по-лесно да си негативен.
спирам.

ТОВА, КОЕТО ОПИСВА 10 в последните си изречения, напълно опровергава непукизЪма на много хора! Не виждам нищо хубаво в това!
Не виждам и какво толкова те подразни този постинг? Освен да сипеш критики, нещо друго можеш ли да правиш?
Не смятам, че тази статия е негативна, а просто израз на недоволство, за което имам причина!
Има и разумни хора - вижда се! Но повечето гледат сеир! Това е самата истина!
Очевидно българина е научен само да плюе и да търси под вола теле! Лошото е, че от оплюването няма никакъв смисъл!
цитирай
18. анонимен - напразно
14.03.2011 13:17
Напразно истеризирате, мила. Нещата, които пишете, са верни, но не разбирам, защо това ви учудва. В България, мнозинството са комуноиди - уродлива мутация на човешкия вид, по народному - червени изроди, те са опрерирани от чувство за състрадание, жалост, милост, солидарност и пр. А японците наистина са други хора, но чак за пример и те не са. А иначе, в сравнение с днешните източноевропейци, повечето хора в развитите страни изглеждат по-човечни.
цитирай
19. анонимен - АТ
14.03.2011 13:31
Може ,може!Такива изроди само в България се раждат!Какво ли не оплюват?Има ли нещо стойностно,все ще се намерят такива измекяри!Същото се отнася и за сестрите в Либия и...,абе българска работа!
цитирай
20. анонимен - АТ
14.03.2011 13:32
Може ,може!Такива изроди само в България се раждат!Какво ли не оплюват?Има ли нещо стойностно,все ще се намерят такива измекяри!Същото се отнася и за сестрите в Либия и...,абе българска работа!
цитирай
21. mikino - Кой? Каква истерия?
14.03.2011 13:38
Това е истината! Който ги пише тия работи, явно плаче да му дойде същото до главата! Гледайте международните новини и ще видите какво значи култура, взаимопомощ и човечност! Там и мафиотите са човеци!
Не виждам нищо лошо, да се пишат такива неща - е дааа, истината много боли! Явно, доста са се засегнали от истината...
Истина е, че и тяхното правителство са човеци! Техният премиер не ги лъже, като нашия! Депутатите им пари дават, за обикновените хорица - тука кога бате ти Боко ще си извади от дълбокия джЕб, да помогне на хората? Ами само ще лъже и ще продължава да си пълни гушката! Тая спекулация с цените на горивото, що я няма в Япония бе?
Нашето гориво идва от Русия, не сме зависими от обстановката в Либия. По световните борси се говори, че запаси има достатъчно и не само либийците контролират пазара! Галон гориво в Щатите е на цена от долар, я сравнете с тукашната цена!!!
Та да се върнем на въпроса, за пишещите непукисти - като им дойде до главата, тогава ще разберат какво е. А и тогава ще си проличи и характера на българина - в такива ситуации, винаги излиза на яве действителността! Ами да пази Бог да не става! Щото вЕрно ще се избием!
цитирай
22. mikino - 22. daimyo
14.03.2011 14:04
А в Европа не е ли имало такива престъпления? Я си помисли? Колко невинни са избити и колко жестокост е имало?
Я си помисли в Западна Европа, колко човека са изгоряли на кладите и колко глави са паднали на гилотината без причина? Т.нар. колонизатори, колко хора са избили, докато същите са ги мислили за богове /справка - историята за колонизирането на Америка/. Това не е ли престъпление?
Това, че тренираш бойни изкуства би трябвало да значи, че разбираш културата на тези хора? От коментара ти това не личи. Ако вникнеш малко повече в същността на тази култура, ще разбереш много неща, повярвай ми!
Не ме интересува, кой е съгласен с мен - аз имам мнение и го казвам! Ако щеш се съгласявай - никой не те насилва! Няма да се съобразя с никого и няма да изменя тази си позиция!
цитирай
23. анонимен - Da
14.03.2011 14:06
napulno te podkrepqm i az mrazq qponcite
цитирай
24. sinewave - 22.daimyo, ставаш мой любимец напоследък
14.03.2011 14:11
Жълтата раса така или иначе ще превземат света. Дори няма да е чрез война, защото те го постигат с морал и култура. И най-големият изрод ще забележи добрината, друг е въпросът дали ще я оцени, както ти не правиш :)

Защо си толкова вкопчен в миналото (историята) ?! Само защото тази страна на монетата защитава тезите ти, не значи че хората гледат само нея.

Какво лошо има в това да наричаш нещата с истинските имена? Дори е меко казано "простотия" да одобряваш нещастието на толкова много хора. Аз даже ще го нарека "садизъм" :)

цитирай
25. mikino - И нещо лично:
14.03.2011 14:13
Познавам тази нация повече от 10 години и ще ти кажа, че те са се научили от грешките си. Няма да ги повторят, за разлика от нас!
Те са изключително емоционален народ и това, че по телевизията виждаме, тук-там усмихнати лица не значи, че в сърцето няма болка. Точно тази им чувствителност, понякога ги кара да грешат. Сгрешиха и за нас, когато дойдоха първите инвеститори в България - дойдоха с доверие! Сега няма и помен от това доверие, защото ние /т.е. някои/ се постараха да ги ограбят. Така е било и когато на японска земя са стъпили и първите "черни кораби" от Европа. Те също са злоупотребили и са си получили заслуженото!
Не беше ли жестоко от страна на САЩ, да използват оръжия за масово поразяване, от които още има последствия и още има болни хора! Това ли беше жестоката цена, която плати Япония, за едно нападение? Това не е ли престъпление?
Та приказката ми е следната:
Моля, не искам да виждам в блога си и на други места писания от сорта на "кфо ми дреме за шепа жълтури" или "били са жестоки и сега съдбата им го връща"!!!
цитирай
26. mikino - извинявай. . . мислих, че говорим за ...
14.03.2011 14:21
daimyo написа:
извинявай... мислих, че говорим за японците :) Не предполагах, че някой би оправдал престъпленията на едни с престъпленията на други, защитавайки първите... за мен това е шок... Покрай такива събития най-добре изплуват лицемерните хора :)

Ами пишеш, че японците били жестоки и аз правя сравнение. Защото от думите ти излезе, че те са били едва ли не най-жестоките. Давам примери с жестокост просто. Не казвам, че защитавам всичко, което са направили - напротив, но не са единствените и това, че страдат сега, не значи да им изкараш всичките "кирливи ризи" от преди 1000 години. Вместо да го правиш, се опитай да се поставиш на тяхно място и да се замислиш какво ще последва, ако това се случи тук - просто си направи сравнение. Това е и целта на този постинг.
цитирай
27. sinewave - 27.
14.03.2011 14:27
да, Daimyo. Доста си прав за лицемерните хора покрай тези събития. Аз обаче ще ти предложа една по-добра визия:

Има едно поверие, че злощастието застига по-висшите същества. Това е така, защото когато те надвият страданието, учат по-нисшите как да се справят с това.

Какво за теб е по-добре - да се учиш от историята или да се учиш от съвремието? От днешния ден? Какво ще се случи с твоята теза, когато тези бедствия стигнат до тук? В случая този постинг ти дава повод да се замислиш своевременно докато още можеш.

В противен случай можеш да пропуснеш урока за себе си с оправданието че "японците изкупвали грехове", да адресираш лицемерието навсякъде, но не и към себе си. Запомни добре тази дискусия!
цитирай
28. sinewave - Аз не коментирам предния ти пост, а ...
14.03.2011 14:48
goodbye написа:
Аз не коментирам предния ти пост, а коментирам този. Не може да ми казваш, че имаш добра енергия (поне в момента или когато си писала този пост И ДАЖЕ сега, когато отговаряш...."безчовечни гадини") и я пращаш където трябва, когато пишеш такъв пост, пълен с негативизъм. Няма как това да проработи. Затова те посъветвах да се успокойш и да погледнеш над нещата. Ако можеш... ако не можеш...продължавай да беснееш. А като си изчистиш ума... пробвай пак с молитвите.


Goodbye, има нещо друго, с което този пост въздейства. Забеляза ли го? Това е призив за отговорност и човечност към хората! За качество, което изчиства ума, както ти казваш. Ако си видяла това, значи можеш да оцениш съдържанието.
цитирай
29. sinewave - 30. daimyo
14.03.2011 15:08
daimyo написа:
сайнуейв, ако и през ума ти мине да наречеш японец или който и да е "по-висш" ти какъв си? "Дънер" ? Прогресът на тези диваци се дължи изключително на Западния Свят. Иначе и досега щяха да си порят коремите по улиците.

Ако японците бяха спечелили войната, за теб те може би щяха да са по-висши, но ти за тях си поредния "дънер" и "жива тоалетна". И ти запомни и разбери това.



Да, японците в технологиите си са усвоили много от западния свят. Защото са обучаеми. Ти отново гледаш удобната страна на монетата. То че е така - така е. Но западния свят какво научи от японците за отговорността, доверието, възприемчивостта? Какъв пример взе от тях ЕС за опазване на околната среда, здравеопазването, развитието на човешките ресурси?! Никакъв! Петролът е на първо място, здравеопазването е в ръцете на фармацевтичните компании, приоритет в университетите имат студентите, които робуват на правилата на професорите. Кръгла нула в сравнение с прогреса, който НИЕ, на запад можехме да ИМАМЕ!
цитирай
30. анонимен - niakoi
14.03.2011 15:13
Abe 4eta i se divia... Popadam slu4aino tuk i mi nastrahvat kosite. Hora, nikoi ne zaslujava tova, koeto se slu4va tam! Kolkoto i da sa bili - tova ve4e niama zna4enie. Ima znaenie samo - po-malko jertvi i barzo vazstanoviavane. Ne badete lo6i... Neka naistina ne se pi6at takiva ne6ta - ujasno e i govori za lipsa ne sam na 4ove4nost, kakto kazva avtorkata, a i za lipsa na vazspitanie!
цитирай
31. mikino - сайнуейв, ако и през ума ти мине да ...
14.03.2011 15:18
daimyo написа:
сайнуейв, ако и през ума ти мине да наречеш японец или който и да е "по-висш" ти какъв си? "Дънер" ? Прогресът на тези диваци се дължи изключително на Западния Свят. Иначе и досега щяха да си порят коремите по улиците.

Ако японците бяха спечелили войната, за теб те може би щяха да са по-висши, но ти за тях си поредния "дънер" и "жива тоалетна". И ти запомни и разбери това.


ХА?!?! Е това вече доказва на 100% колко НЕ знаеш за тази нация! Как можа да кажеш такава глупост?!?! Благодарение на Запада - хахахахахаха! Е не, това ме кара да си мисля, че тренираш бойни изкуства от първенющина и за да се покажеш, но не и защото си чел и защото самурайството е в сърцето ти!
Ако ще и Господ да бе отишъл да ги оправя - те ако не искаха, никога нямаше да се оправят! Ако не бяха читави хора да се юрнат да бачкат като луди, никога нямаше да просперират! Не говори глупости, защото ставаш смешнен! Защо Ирак не започна "икономическо чудо" тогава??? Нали американците ги оправиха?
А и не ми отговори на предния коментар - разбра ли изобщо целта на този постинг? Май до тук само няколко човека го разбраха, включително и анонимния над мен със шльокавицата е разбрал само ти не си!
цитирай
32. анонимен - mikino, nqmam namerenie da prod...
14.03.2011 15:37
mikino, nqmam namerenie da produljawam tozi bezumen spor. Jivei si v izmisleniq svqt i se moli za idolite si, 4e moje da im grumne aeca...

pozdravi

daimyo
цитирай
33. sinewave - Daimyo, и на теб пожелавам успех с ...
14.03.2011 15:42
Daimyo, и на теб пожелавам успех с книгите по история и военните филми за Япония :)
цитирай
34. анонимен - Аз не коментирам предния ти пост, а ...
14.03.2011 16:13
sinewave написа:
goodbye написа:
Аз не коментирам предния ти пост, а коментирам този. Не може да ми казваш, че имаш добра енергия (поне в момента или когато си писала този пост И ДАЖЕ сега, когато отговаряш...."безчовечни гадини") и я пращаш където трябва, когато пишеш такъв пост, пълен с негативизъм. Няма как това да проработи. Затова те посъветвах да се успокойш и да погледнеш над нещата. Ако можеш... ако не можеш...продължавай да беснееш. А като си изчистиш ума... пробвай пак с молитвите.


Goodbye, има нещо друго, с което този пост въздейства. Забеляза ли го? Това е призив за отговорност и човечност към хората! За качество, което изчиства ума, както ти казваш. Ако си видяла това, значи можеш да оцениш съдържанието.


ъъъъ...ами след като първо прочетох в предния пост, че "Много си зле! Прочети малко и тогава пиши!!!" този пост с нищо ме ми въздейства... освен да видя как ми се обяснява как нямало човечност и как можело да има простаци и невежи...

чекай чекай малко... това да си супер предубеден не ми въздейства изобщо. нямало човечност? Как да няма? Има много ясно, това че девойката е излязла от равновесие не означава, че на българска територия са се събрали най-черните сили на земята и глей ти само зло.... зле съм била.... ареее бегай на слънце се попечи и събери серотонин, не ме вкарвай в собствения си казан с гущери... моля.

аз и обяснявам, че повечето мъртви, които още не могат да ги преброят са нямали никакво време да избягат от вълните, оная ще ми обяснява, че съм била зле... нещо грешно ли написах? цъцъцъ....
цитирай
35. mikino - 37. goodbye
14.03.2011 16:24
ИЗЧЕЗНИ ОТ БЛОГА МИ НЕЗАБАВНО! "Оная" ще викаш на някоя твоя роднина! С просташкия си език до никъде няма да стигнеш! Сега се ядоса нали? После иди ми разправяй за положителни емоции! Айде бЕгай - на твоя език, че нЕма да ме разбереш, ако те отсвиря интелигентно!
Като не ти въздейства човешкото, ходи на магистралата - виж там може и да ти въздейства нещо друго!!!
В предният постинг описах нещо, което ти не можеш да направиш и за един час, камо ли за 10 минути! Когато нямаш друг избор, действаш от инстинкта си за самосъхранение и се стараеш максимално бързо да спасиш каквото можеш! повярвай ми, в този момент, тези 10 минути са цяла вечност!!! Явно не си го преживяла и не си наясно, какво може да направи човек в стрес!
Айде У лЕво, с тоя жаргон! Агресията в този ти коментар не може да се мери с агресията, която ми приписваш драга!
цитирай
36. narayana777 - XXL
14.03.2011 16:48
IDI DA OBJSNJVA6 4UVSTVATA SI NA TIHOOKEANSKATA TEKTONI4ESKA PLO4A.TJ NEMA DA SE SPRE NI OT TVOITE NI OT NE4II DRUGI POKARTITELNI STENANIA.JPONCITE SA6TO VINAGI SA ZNAELI 4E EDIN TAKAV MOMENT 6TE NASAPI ILI PO TO4NO SERIA OT MOMENTI.MALKO ILI POVE4E TE BEHA GOTOVI.TUK NE STAVA VAPROS ZA 4UVSTVA.DA SE MISLI PREVANTIVNO I DA SE PODGOTVJT HORATA I PRAVITELSTVATA DA POSRE6NAT ZADAVA6TITE SE BEDSTVIA V T.N. RING OF FIRE.IZRAZJVAM SA4UVSTVIE NA JPONCITE,KITAICITE I DR.KOITO ZA V BADE6TE 6TE SA POTARPEV6I OT OGNENIA KRAG,NO.....TOVA SA NE6TA KOITO NE MOGAT DA SE OTMENJT.
цитирай
37. анонимен - IDI DA OBJSNJVA6 4UVSTVATA SI NA ...
14.03.2011 16:55
narayana777 написа:
IDI DA OBJSNJVA6 4UVSTVATA SI NA TIHOOKEANSKATA TEKTONI4ESKA PLO4A.TJ NEMA DA SE SPRE NI OT TVOITE NI OT NE4II DRUGI POKARTITELNI STENANIA.JPONCITE SA6TO VINAGI SA ZNAELI 4E EDIN TAKAV MOMENT 6TE NASAPI ILI PO TO4NO SERIA OT MOMENTI.MALKO ILI POVE4E TE BEHA GOTOVI.TUK NE STAVA VAPROS ZA 4UVSTVA.DA SE MISLI PREVANTIVNO I DA SE PODGOTVJT HORATA I PRAVITELSTVATA DA POSRE6NAT ZADAVA6TITE SE BEDSTVIA V T.N. RING OF FIRE.IZRAZJVAM SA4UVSTVIE NA JPONCITE,KITAICITE I DR.KOITO ZA V BADE6TE 6TE SA POTARPEV6I OT OGNENIA KRAG,NO.....TOVA SA NE6TA KOITO NE MOGAT DA SE OTMENJT.

Моля - КИРИЛИЦА!!!
Да, бяха готови! А ние готови ли сме? НЕ СМЕ! Защото злобата се е пропила в много хора! Движещата сила, която ще спаси Япония не са само финасите, а душевността - хората са готови да си помагат! Съпричастността и човешкото отношение са най-важното, ако ще и милиони долари да потекат натам, ако хората се са заедно и не са организирани, няма да се оправят!
Пак казвам - ПОСТИНГА БЕ НАПИСАН С ДРУГА ЦЕЛ! Не за да описвам само, или за да изразявам чувства! Не ми трябва съчувствие!!!
Опитах се да обясня на някои хора тук, че писанията им не съответстват на това, което се случва там - просто възпитание! Нищо повече! Явно обаче липсва!
Поздрави, Микино
цитирай
38. анонимен - хйаха хахаха. . . чобански пазар е ...
14.03.2011 16:56
хйаха хахаха ... чобански пазар е тоя блог :) Но и авторката не остава по-назад :)
цитирай
39. анонимен - Ну и?
14.03.2011 17:05
След като си изля всичкия този яд, мислиш ли, че манталитета на простия българин ще се промени? Не, нито твоя, нито на когото и да е било. В момента ти изглеждаш като жалък опит на Greenpeace да обясни на стадото как да пасе трева, така че да остане и за другите. Бориш се за нещо невъзможно. Оная мога да ти кажа и аз, и които и да е било друг. Света не ти е в краката за да говориш каквото и да е било. Като те гледам не си и ти перфектната за да определяш нещата. Не го приемай лично, ама просто не е хубаво да парадираш с това, че имаш блог и хората го четат. Ще се издигнеш до едно много ниско ниво!

Сега аз може да не съм от най-начетените хора, но съм повече от убеден, че японците имат достатъчно много, за да се въстановят дори и след много по-сериозни бедствия (въпреки, че не се сещам за нещо по-лошо, което може да се случи сега). Очаквам руснаците и американците като отидат да се направят на светци и тях да ги наречеш богове. Не, те просто отивам там като прости шимпанзета да им лъснат задниците, да си покажат всичко де що имат и после да кажат на японците "Тогава ви помогнахме, айде сега ни ближете задниците". Защото всеки е гладен за пари, всеки е гладен за изкуствена слава, всеки е гладен за власт. И това се корени в кръвта на всеки един човек. Не можеш да ме убедиш по какъвто и да е било начин, че има 100% добросъвестни хора. Посочи ми един човек, който през живота си един единствен път не се е опитал да се изхитри поне мъничко и като казвам мъничко имам предвид дори така да мине по тротоара, че другарчето му да настъпи акото, а не той. В кръвта на всеки е това и ще си остане няма друг изход. Връщам се на японците. След ВСВ японците се възстановиха и от изравнени със земята станаха повече от водачи. Хитрост му е майката, да си изиграеш картите. И всичко ще продължи да бъде за власт и пари. Никой не би си позволил да играе на сляпо и с чиста съвест. НИКОЙ!

Със здраве от мен, надявам се да няма обидени.
цитирай
40. mikino - 43 - колко човека спорд теб четат тук?
14.03.2011 17:21

Нито съм от най-четените, нито от най-популярните. Пиша това, което мисля и изобщо не ме е грижа, кой чете! Благоарна съм, че все пак четат! Има и недоброжелатели - то си е за тях. Нямам желания нито мания за величие. Не рева за гласове, не рева за първа страница - дреме ми! Който иска оценява, който не - да е жив и здрав!
Относто хитростта на японците - да така е. Хитри са и то много и точно за това не се засилиха да търсят помощ - знаят й цената. Това, че останалите държави се юрнаха да помагат е друг въпрос. Японците ще се оправят и сами, могат го! Просто в момента има алчни, които ще се възползват от тази трагедия - типичен пример Майкрософт - ще събират пари от потребители - на какво ти мирише това? На мен ми мирише на гнило...
Няма обидени! Няма защо! Всеки има свое мнение и аз го уважавам. Не уважавам само такива, които с агресия показват що за простаци са - визирам авторите на коментарите, които предизвикаха този пост, не само тук. Подчертавам "не само тук" - срещнах ги на много места.
Дано Бог е с всички нас!
Хубава вечер!
цитирай
41. анонимен - ?
14.03.2011 17:44
:)))))))))))))))))))))))))))

О, БОЖЕ! НИКОГА нито за миг не съм се ядосвала в блога ти момиче! Изводите остават за теб!
цитирай
42. анонимен - Като не ти въздейства човешкото, ...
14.03.2011 17:47
Като не ти въздейства човешкото, ходи на магистралата - виж там може и да ти въздейства нещо друго!!!

....

и понеже ме разсмя... ЩО НЕ минеш оттам да ми разкажеш как е било? Не една, а десетки магистрали съм обиколила!

Каква педагогика си завършила, като не можеш си сдържиш нервите в един тъп блог, момиче!? Господи!
цитирай
43. анонимен - Да, бяха готови! А ние готови ли сме? ...
14.03.2011 17:48
Да, бяха готови! А ние готови ли сме? НЕ СМЕ! Защото злобата се е пропила в много хора!

...
и доста в теб.... пиленце.

пс- Не се изказвай по икономически въпроси. Липсва ти теорията. Отдавна го забелязах и това е извън поста.
цитирай
44. анонимен - хйаха хахаха. . . чобански пазар е ...
14.03.2011 17:50
анонимен написа:
хйаха хахаха ... чобански пазар е тоя блог :) Но и авторката не остава по-назад :)


абе мани бе батце, аз повече разчитах на нея.... егати чудото!
цитирай
45. sinewave - 37.Goodbye
14.03.2011 18:37

" ъъъъ...ами след като първо прочетох в предния пост, че "Много си зле! Прочети малко и тогава пиши!!!" този пост с нищо ме ми въздейства... освен да видя как ми се обяснява как нямало човечност и как можело да има простаци и невежи... "

Ами ясно е защо си дошла тук. Мотивирала си се от реакция в предишен пост? На тази идея базираш и словоизлиянията си тук. Говориш за предубеденост, но и ти пишеш с такава.

Човечност ли имало тук? Хмммм .... за няколко % -да , но 7млн българи от човечност ли бездействат срещу вечната криза на държавата, безработицата, беднотията, обирджийствата??

Виж, аз даже се радвам че все повече злорадстващи мишчици излизат на повърхността на почвата - така можем да ги видим, да им се "порадваме". И какво лошо да им покажем малоумщината, ако това ще им помогне да си осъзнаят заблудата на собственото си отношение? Не те разбирам. То бива бива еснафщина, но като ескалира, забрави тези съвети за спокойствие, освен ако нямаш някакво практическо решение.
цитирай
46. анонимен - t
14.03.2011 18:38
Всички са прости само ти си много убава.1000 пъти повтори прости.Правиш се на много интересна.
цитирай
47. razkazvachka - Може - човеците са гадни, егоистични копеуета.
14.03.2011 19:43
Ако не бяхме такива, вече щеше да стартира програма за приемане на японци в другите страни.
цитирай
48. demiraa - Здравей Mikino, разбирам възму...
14.03.2011 20:04
Здравей Mikino, разбирам възмущението ти и те подкрепям - не дай Боже - това да се случи в България... мисля, че земетресението ще нанесе по-малко вреди от колкото ние в последствие ние хората ще нанесем щети върху душите и битието си. Тогава по време на криза и трудност си проличава истинската ни човешка същност....
Аз обичам България, но осъзнавам, че обичам и уважавам онези българи живели с ценностите и културата на предишни времена. сега вече не зная кои сме?
цитирай
49. анонимен - микицо,
14.03.2011 20:16
нали се пишеш еколог понякога. Е, за доброто на планетата е да се случи нещо такова и да поизмрат малко хора, че така много са се навъдили... но и планетата си знае работата и тези събития взеха да зачестяват. значи така трябва. нищо не се става случайно. има си вътрешна логика. и природата винаги се стреми към равновесие. впрочем земята ще е прекрасна без отвратителните хора по себе си. и тя точно това прави - ще се отърве от тях до 50-100 години.
цитирай
50. анонимен - Tъжно... :(
14.03.2011 20:53
Съжалих, че се върнах пак на това място... или по - скоро си припомних, защо си тръгнах потресена от комункацията в блог.бг! Тук и най - добрите намерения, облечени в думи... губят смисъла си. Нещо, като да хвърлиш бисери на свине!
Истински се възхищавам на човеците, останали и пишещи в блога - докато ги има, има и надежда!
Нормално човешко същество би било съпричастно на трагедията и драмата, която връхлетя японците...
цитирай
51. анонимен - Този мой коментар ли имаш предвид?
14.03.2011 21:16
13.03 23:14 - Това трябваше да се случи, да ме прощават нещастните японци!
За да се разбере колко прави са зелените - ядрената енергетика е недопустима и чудовищна.
Имам предвид катастрофата с АЕЦ, а не съдбата на японците.
Ако е той, значи не можеш да четеш добре.
Защото ясно се вижда какъв е акцентът и да биеш тъпана е доста тъпо.
Ако не, кой коментар?
цитирай
52. aidasv - http://tili.blog.bg/drugi/2011/03/11/vliazoh-v-bloga-za-pochivka.704023
14.03.2011 21:31
21. aidasv - Ад в Япония предизвикан от природата
12.03 10:11
Ад и в България, предизвикан от някой, които уж са човеци, а пък това което са правили, правят и явно ще продължават да правят няма нищо общо с човечността.
Написаното в постинга е толкова точно, но на практика всичко което става е всекидневие, което по една или друга причина засяга всички нас хората обитаващи тази планета, защото всичко е свързано и най-малкото нарушение на природно, духовно, и ред други равновесия води до непредсказуеми неща.
Ако желаеш tili съгласи се с това, че света се е променил много от/заради модерните технологии, но не е станал по-добро място за живеене. Без интернет и неговите производни щяхме да гледаме това, което решат някой хора какво да ни предоставят по телевизия и радио. С Blog.bg, Facebook, Twitter хората изразяват своя позиция и предоставят информация в голямата си част, такава каквато те са видели.
Да се надяване, че ада в Япония ще изчезне и започнат да се нормализират нещата, а за нашия ад няма какво да се каже по-вече, то всичко е ясно.
Нека да се държим като човеци, че да има и човечност!
Поздрав за постинга!

Чета всичко и започвам да си мисля, че съм бил прав за написаното по-горе като коментар в постинг на tili=
mikino твое право е да изразиш позиция, а кой и как ще те разбере си остава лично негова работа. Бъди спокойна и ще видиш, че японците ще се оправят, защото са хора, които знаят и могат да постигнат това, което е им необходимо, но ние продължаваме да доказваме на практика, че никога няма да се оправим и да живеем нормално, зощото това е невъзможно в ненормална държава. Жалко за географския район, който населяваме, а е толкова красив и с много природни дадености на малка площ - равнини, гори, поля, море, балкан, но не и народ спокоен и засмян!
цитирай
53. анонимен - Тъжно е, но...
14.03.2011 21:41
не всички са простаци, жалко е че много готини хора си отидоха от блога,
тези които останаха не са интересни и простеят, но те се харесват помежду си.
цитирай
54. liliyanaandreeva - НЕ СЕ ГНЕВЕТЕ!
14.03.2011 21:55
Това е ефекта на сакатото приятелче :"Убих го защото не мога да бъда като него!"
цитирай
55. анонимен - Браво Микино!
14.03.2011 22:31
Прегръщам те приятелски!
цитирай
56. анонимен - Микино, днес на тази тема ли подс...
14.03.2011 23:17
Микино, днес на тази тема ли подсмърчате с колегите ти? Ако аз я пусна тази тема никога няма да е на първа. Има ли още прости които да не са наясно кои сте на първа?
цитирай
57. kalinvv - Хубаво е
14.03.2011 23:23
да приберем страдащи японци в България.
цитирай
58. анонимен - Преди всичко-да бъдем хуманни. И ...
14.03.2011 23:54
Преди всичко-да бъдем хуманни.И знам че у нас също има много хуманни хора.Да не изливаме злобата си върху хора които виждат нещата по друг начин -няма да ги променим.Вярно че у нас българите е натрупана много злоба.Не знам защо е така.Но ако не можем да подкрепим,поне да замълчим пред тая трагедия.Моля се за тоя народ в тия трагични моменти.Друго не ми остава.
цитирай
59. gabar4eto - zdr
15.03.2011 00:00
Znam 4e edva li 6te bade umestno tuk da kaja-kakvo sme nie i za6to sme takiva , no ako iam6e po desetobalnata sistema da se glasuva za tozi posting az 6te6e da glasuvam sas 11 .Podkrepqm te , podkrepqm te
цитирай
60. silencemurmur - те са се научили от грешките си
15.03.2011 01:00
Вече два пъти в два дни чета, че държавния японски дълг е два пъти по висок от бюджета им. Току-що отпуснаха второто световно иконимическо място на китайците. Това ли е учене от грешки? Японците и те си кютат мълком като много други народи. Във втората световна война бяха на страната на мустака. И те имат своите негативни, дори твърде перверсни страни. Човечността на японския народ идва от религията им - нещо, непознато при българина.

Дори и ти употребяваш груби и обидни думи, за да "ругаеш" срещу собствените ти сънародници. Какво тогава си научила от японците? Сигурно не ругаенето.

Бих плакала първо по българите. В икономически земетръс се "избиха" поне два милиони българи. Но кой плачи по тях на виртуалния мегдан? А колко се избиха другаде по света в мирно време, отровени от нафтово цунами?

Права си. Страшно е. Дори много е страшно. Но релативирай. Още по-страшно би било, ако се продължи да се проектират и строят АЕЦ, дали при тях или другаде. Дългосрочно унищожаване на живот, причинено от човека. Именно така изрядните японци ни дават пример колко неизрядно се държи човекът към човека.
цитирай
61. анонимен - silencemurmur, tova se obqsnqwa na ...
15.03.2011 01:04
silencemurmur, tova se obqsnqwa na hora, koito se opitvat da razberat. Za sujalenie, tuk nqma da namerish mnogo takiva. V momenta licemerieto se izdiga do novi visoti ;)
цитирай
62. stela50 - Разбирам гневът ти и споделям всяка една дума ...
15.03.2011 01:16
Същите чувства изпитвах ,четейки и слушайки за страшното бедствие .
В такава ситуация реакциите са трудно предвидими ,но не и българските .
Жалко ,но е факт...
Поздрави ,Микино !
цитирай
63. skosherska - последно - правиш една много голяма ...
15.03.2011 01:18
goodbye написа:
последно - правиш една много голяма грешка. Генерализираш нещата, вкарваш се в стереотипи, предразсъдъци и така нататък... АБЕ ЩО аз никъде не виждам това безразличие у хората по улиците и все като се случи нещо се намира някой да помогне? ЩО така се получава... не знам.


И аз не знам, но е факт.
Що се отнася до начина на изразяване, смятам че найстина е доста злостен.
Добрата енергия се генерира с ума, но се предава чрез физическото действие.
И последно, ще си позволя да коментирам част от изказването на г-жата, което гласи:
"Как ще се почувствате, ако загубите всичко, което сте градили с години???

Как ще се чувствате, ако не знаете да ли са живи роднините ви???"

Ако имам щастието и късмета да отцелея след подобно природно бетствие бих била просто благодарна. Предполагам трябва да съм материалист за да разбера смисъла на изказването, но уви не съм. А що се отнася до близките- хубаво е да съзнаваме, че не сме вечни. Всички ще умрем. Разбира се, някой по-рано, други по-късно. Скръбта и мъката са част от живота. Единствено енергията е вечна, защото не се губи, а просто преминава от една форма в друга в един безкраен цикъл.
Всеки един от нас е продължение на родителите си, а те на свой ред са били продължение на свойте родители. Това значи, че частица от енергията на предците ни се съхранява в нас. Тази енергия ще премине в следващото звено на цъкула. Каква форма ще добие в следващото си превръщане, до някъде зависи от нас самите ;) Уважавайте себе си и предоставеният Ви живот.
цитирай
64. zelas - Още простащина
15.03.2011 01:18
http://zelas.blog.bg/muzika/2011/03/15/poukite-ot-iaponiia.707727
цитирай
65. анонимен - Вие явно все още не сте разбрала, че
15.03.2011 06:01
не сме народ, а МЪРША. Ние не сме хора, ние сме БЪЛГАРИ! Да ни взима мътната!
цитирай
66. mikino - не сме народ, а МЪРША. Ние не сме х...
15.03.2011 08:49
анонимен написа:
не сме народ, а МЪРША. Ние не сме хора, ние сме БЪЛГАРИ! Да ни взима мътната!

Започвам да си мисля, че си много прав/а! Като чета какво са изписали някои многоуважаемите ми сънародници по-горе, направо се плаша. Няма да се оправи България, ако продължаваме да сме злобни един към друг!
Поздрави, Микино
цитирай
67. mikino - 13. 03 23:14 - Това трябваше да се ...
15.03.2011 08:55
poligor написа:
13.03 23:14 - Това трябваше да се случи, да ме прощават нещастните японци!
За да се разбере колко прави са зелените - ядрената енергетика е недопустима и чудовищна.
Имам предвид катастрофата с АЕЦ, а не съдбата на японците.
Ако е той, значи не можеш да четеш добре.
Защото ясно се вижда какъв е акцентът и да биеш тъпана е доста тъпо.
Ако не, кой коментар?

Повтарям сигурно за енти път - не визирам конкретни хора или коментари! Говоря за всички, които очевидно не съзнават какво се е случило и че утре Бог може да махне с ръка и нас да ни последва същото! Пише се без да се мисли!!! Това е проблема и срещу това роптая!
Поздрави, Мик
цитирай
68. mikino - Да, бяха готови! А ние готови ли сме? ...
15.03.2011 08:58
goodbye написа:
Да, бяха готови! А ние готови ли сме? НЕ СМЕ! Защото злобата се е пропила в много хора!

...
и доста в теб.... пиленце.

пс- Не се изказвай по икономически въпроси. Липсва ти теорията. Отдавна го забелязах и това е извън поста.

Слушай кокошчице, пиленцето е наясно с икономиката на Япония - толкова добре, колоко ти не можеш да си напишеш именцето! Виж си само речника и думите, които употребяваш и се сравни с останалите пишещи - май ти си злобното! Мисля, че те помолих да се разкараш от тук!
цитирай
69. kasnaprolet9999 - Честно казано, като прочетох ми...
15.03.2011 10:16
Честно казано, като прочетох миналия ти постинг и няколкото тъпи коментара си казах, че се срещат разни ненормалници, които не могат да реагират адекватно, каквото и да се случи. После се очудих на твоята реакция, че заради двама, трима такива, на които си им се вързала, слагаш под общ знаменател всички останали. Иначе е нормално да си задаваш такива въпроси, но влагаш прекалено емоции и енергия и виждам как смучещите такава от теб са се навързали един до друг в по-голямо количество, в сравнение с предния постинг. Не им давай храна, ти вече си казала, каквото мислиш, пък който може, да си направи съответните изводи. Има и добри хора, които подават ръка в нужда, срещала съм такива, аз самата съм го правила, знаеш. Поздрави!!!
цитирай
70. анонимен - Японската измет ще затрие света с ...
15.03.2011 10:27
Японската измет ще затрие света с глупостта си. Има само един народ достатъчно извратен да го направи и това е японския. Светът е на прага на ядрен япокалипсис заради тяхната пословична арогантност. Какви сте изроди сте и вие, че да ги хвалите, че и да се молите за тях? Молете се за семействата си, бе изроди... или сте прекалено големи изроди, че да мислите първо за семействата си?
цитирай
71. mikino - Японската измет ще затрие света с ...
15.03.2011 10:37
анонимен написа:
Японската измет ще затрие света с глупостта си. Има само един народ достатъчно извратен да го направи и това е японския. Светът е на прага на ядрен япокалипсис заради тяхната пословична арогантност. Какви сте изроди сте и вие, че да ги хвалите, че и да се молите за тях? Молете се за семействата си, бе изроди... или сте прекалено големи изроди, че да мислите първо за семействата си?

А ти кой си? Кой си, че да твърдиш тези неща? Кого наричаш "изрод"? Свои сънародници!!! Вярно, че има и такива, но някак не звучи да обиждаш всички! Дали се молим за семействата си - бъди сигурен/а, че го правим ежедневно!
цитирай
72. silencemurmur - Щом сърцето ти прилива от толкова съ-страдание,
15.03.2011 19:24
вземи самолета и остани сред тях - без вода, без дом, облъчвана и заразена.
Това не би им помогнало! Но може би тяхната вина за осем атомни централи на земетръсната им земя се отразява в твоята вина. Ти искаш да помогнеш, но помагаш ли в действителност? Като че ли има нещо за оправяне при тебе, в тебе. Ако е така, открий го, за да те напусне. Добре за него, добре за тебе.

С пожелание съчувствието ти да загуби театралността. Учи от японците!
цитирай
73. mikino - С пожелание съчувствието ти да загуби театралността. Учи от японците! - ХА??
16.03.2011 14:57
Kаква тетралност??? Ти нещо май ме бъркаш с някой? Не съм от театралните особи... Тук няма театър, а реалност и тя е важна за мен! Всичко останало е местене на въздуха!
Дали се уча от тях - да уча се! Уча се от тяхната човечност и от всичко хубаво в тях. Достатъчно години съм има досег с тях и културата им, за да знам какво да "купя"!
Дали помагам - да, смятам че го правя, дори само с мисъл!
Не е нужно да парадираш с това, че правиш нещо, не е нужно да го показваш - просто го правиш! Това, че не казвам какво правя, не значи, че не правя нищо!
Винаги ще се старая да помогна, стига да мога, независимо дали става дума за японци или за други хора - ХОРА СА И ИМАТ НУЖДА! Това за мен е напълно достатъчно!
цитирай
74. анонимен - http://toto2. rtabg. eu/Online. ...
18.03.2011 02:51
http://toto2.rtabg.eu/Online.html тайната
цитирай
75. petiogyudyulev - Божееееее!!!!
18.03.2011 15:04
Тука се е превърнало в истински клюкарник!!!! До авторката - напълно си е правилно да се възмущаваш на голямата част от българите които май по - скоро са безчуствени говеда!!!!!ЩЕ ГЛЕДАМ СЕИРА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КОГАТО ПОДОБНО НЕЩО СЕ СЛУЧИ И ТУК В НАШАТА ЖАЛКА СТРАНА - ЗАЩОТО ТОГАВА СЕ ПОЯВЯВАТ ИСТИНСКИТЕ ХОРА - ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ТИ ПОДАДАТ РЪКА А НЯМА ДА Я ИЗЯДАТ!!!!!
цитирай
76. stefko - ...
18.03.2011 22:56
1-во Това, че си написала някакъв пост не ти дава право да обиждаш хората, че не били човечни.
2-ро Трагедии са ставали, стават и ще стават. Ти какво можеш да направиш по въпроса ? Нищо !
3-то И да ревем и да не ревем, все едно. Освен това, като ревем какво променяме. Абсолютно нищо не променяме.
4-то Ако на теб ти харесва да съчувстваш на някого и си мислиш, че това те прави повече човек от нас грешиш. Самият акт на израз на съчуствие е погрешен. Той е свързан с дълбоко вкорененото ти майчинско чувство, което изразяваш по този начин и в този момент.
5-то Когато едно врабче падне мъртво от жицата. Другите просто поглеждат и продължават живота си. Нокой не слиза да реве и да се прави на съкрушен. Жестоко е, но реалността е жестока. На който не му понася нека да си пореве.
цитирай
77. анонимен - backlinks services
17.08.2011 17:07
Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally - taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.
цитирай
78. анонимен - Get massive web traffic and backlinks with best xrumer service
24.08.2011 15:46
Most powerful&cost effective SEO service in world get up to 100K backlinks now!
Get amazing online web traffic using amazing xrumer service available. We are able post your marketing post up to 100K forums worldwide, get thousands of backlinks and incredible web traffic in very short time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!!
Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website will get insatnt traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks. Order now:
<a href=http://xrumerservice.org>xrumer service</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mikino
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2993074
Постинги: 294
Коментари: 5491
Гласове: 9209
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930