Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2011 17:31 - АМАН БЕ!
Автор: mikino Категория: Лични дневници   
Прочетен: 10108 Коментари: 58 Гласове:
25

Последна промяна: 16.06.2011 09:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нещо почнаха да ми втръсват тия кавги в блога!
Все някой търси под вола теле! Все някой е обиден, оскърбен или нещо друго!

НЯМАТЕ ЛИ СИ ПО-СМИСЛЕНИ РАБОТИ ОТ ТОВА ДА СЪЗДАВАТЕ КОНФЛИКТИ???

Сега съм била обидила някого с това, че съм казала, че преди 90та не са допускани хора в медиите без да са членове на БКП!

ПИТАМ: ИЗЛЪГАХ ЛИ???

Дали някой си, ако не е бил пратиен член, ще го пуснат да пише или да говори по онова време? Ако не ДС , то партийната принадлежност е била задължтелна!

ЛЪЖА ЛИ? АКО ЛЪЖА, МОЛЯ ДА МЕ ПОПРАВИТЕ!!!

Това, че съм млад човек, който не е видял и половината от тоталитарния режим у нас, не означава, че не зная нищо за него! МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ, КАКВО СА ПРИЧИНИЛИ НА МНОГО СЕМЕЙСТВА!!!

МРАЗЯ ЦЯЛТАТА ПАСМИНА ОТ КОМУНИСТИ, КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ И ДО ДНЕС!

Няма да променя мнението си НИКОГА И ЗА НИЩО НА СВЕТА!!!

Предлагам на обидената особа, да престане да търси поводи за заяждане с хората!
ПРЕД ФАКТИТЕ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!


Ако някого съм засегнала, знам точно кога и къде е било това!
Аз обиждам с цел, с основания и в очите! Правя го по този начин, за да предотвратя всякакви интриги! Държа човека срещу мен, да знае точно какво мисля за него и какво искам! Всички останали "лепнати" ми неща, просто не ги признавам за достоверни! Не понасям, когато някои перифразира думите ми и го гоня до дупка, докато не се стигне до истината! Честността и достойнството, за мен са най-важните качества у един човек!
За въпросният случай, мога само да кажа, че се "застраховах", като в коментара си, изразих надежда, да няма обидени. Явно съм засегнала някой с истината!




Гласувай:
26



1. hamstera - Офффф, аман вЕрно!
15.06.2011 17:46
Кой се заяде сега? Мчи то си е чиста истина! Нищо не си излъгала! Не се ядосвай, моля те. Това е глупаво. Явно си щипнала някой яката и сега реве. Не знам кой е, това са лични неща, но аз лично си залагам главата, че това което казваш е чиста истина!
цитирай
2. rustam - Миленче,
15.06.2011 17:54
коя е таз "особа?"
Май преиграваш и ти малко въпросния конфликт.
цитирай
3. algara - Браво, момиче!
15.06.2011 18:17
Не си излъгала! Радвам се, че има млади хора като теб, прозиращи истината.
цитирай
4. balkanec - Фолклор
15.06.2011 18:28
С много митове и легенди пълнят днешните медии демократите.
Имаше по един квартален милиционер на сума ти хора и той по правило скучаеше.
Днеска фуражките станаха повече от селскостопанските говеда.
Израстнах със Свободна Европа и легендите, че милиционерите обикаляли вечер с една кола с апаратура, която по стъклата подслушвала, какво се чува по жилищата.
Разбира се, тая кола някой я е видял, колкото е видял НЛО.
Записвах си мелодиите и сигналите на Черните станции на касетка и ги пусках в училище и из блока, да се правя на интересен.
Така и нямаше някой "регулиран" за такива неща.
Разбира се, това не пречеше легендите да си се носят.

Допреди 20 г. в България беше много по-свободно, отколкото днес. И цензурата беше доста по-малко.

Едни познати си бяха отляли оловни свастики, лъснали ги да светят и се разхождали с тях един месец - рядко някой ги поглеждал странно, милиционерите така и не си направили труда да им направят забележка, накрая техните ги видели и ги накарали да ги махнат и за всеки случай им завъртели по един шамар.
цитирай
5. balkanec - За какво?
15.06.2011 18:38
algara написа:
Не си излъгала! Радвам се, че има млади хора като теб, прозиращи истината.


За това че младите най-дивашки ги лъжат, че допреди 20 г. всички сме живяли в концлагер ли? :))))))))))))))
Разбира се няма кой от по-старото поколение да им обясни, колко са прецакани днес и как се живееше преди. Така е по-лесно.
цитирай
6. анонимен - Ти си типичен случай на оглупяло от ...
15.06.2011 20:15
Ти си типичен случай на оглупяло от зверската пропаганда момиченце. Всичко с което са ти наблъскали наивната главица е дърта лъжа. Ако имаше и грам мозък и съпоставяше фактите, щеше да стигнеш до истината, но ти си вече отровена и ще бъдеш една от пречките да се направи справедливо общество. С такива идиотски разсъждения ти и другите като теб се явявате най-ретроградните индивиди в момента, но дори и не се сещате за това. Тъпи сте като американци, нали те ви служат за пример.
цитирай
7. анонимен - Абе анонимния идиот, ти от къде го ...
15.06.2011 20:51
Абе анонимния идиот, ти от къде го измисли, че съм бил военен. Инженер съм бе идиот и освен това съм бил единствения истински дисидент по онова време, точно както и сега. Никога в нищо не съм членувал нито преди, нито сега. Даже и в комсомола не съм бил като студент. Така че, затваряй си плювалника, защото от пикливи демократи вече ми се повръща.
цитирай
8. balkanec - Кушел
15.06.2011 23:01
не знам защо толкова рязко пишеш. Те не са виновни, това чуват, това знаят.
цитирай
9. анонимен - Не знам точно какво е станало в БГ. . . ...
16.06.2011 01:33
Не знам точно какво е станало в БГ... бях навън, за 6 евро на час работа, обаче някъде видях нещо и аз лично това ще на направя ако съм тук за изборите... В плика, на изборите, ще пусна разпечатано предсмъртното писмо на Апостола на свободата Васил Левски! Който иска да чете, който иска да го разбира и то както си иска да го разбира- според IQ-то така да се каже... Маймуните с маймуни комунистически, бяхме първи, а сега сме зад опашката на страните от "3-тия" свят... Боят настааана, тупкат сърца ни, ееето ги идааат наште душмани.....!!!!
цитирай
10. анонимен - Зад 3-тия свят сме по вина на &quo...
16.06.2011 07:29
Зад 3-тия свят сме по вина на "демократите". Ясно като бял ден. Преди раздавахме заеми на тоя 3-ти свят и имахме индустрия по-мощна от турската и гръцката а сега имаме само тъпи дървени философи, на които комунистите им пречат, както на калпавия х..-козината.
цитирай
11. анонимен - Българска земя
16.06.2011 08:41
Българска земя
http://nl-bg.blogspot.com
цитирай
12. mikino - коя е таз "особа?" Май ...
16.06.2011 09:18
rustam написа:
коя е таз "особа?"
Май преиграваш и ти малко въпросния конфликт.

Не би било коректно да копирам личните! Персоната си знае коя е. Ако има нещо да ми казва още, да ми го каже, но в очите! Не признавам нищо друго!
цитирай
13. mikino - 4. balkanec
16.06.2011 09:21
Говориш така, защото не са те гонили, само защото си обул дънки, или защото си с брада нали? Не си се крил по тоалетните да слушаш Бийтълс и не са горили книгите в дома ти, само защото са на религиозна тематика!
цитирай
14. boristodorov56 - Този е лъжец! Дори не му обръщай внимание.
16.06.2011 09:26
kushel написа:
Абе анонимния идиот, ти от къде го измисли, че съм бил военен. Инженер съм бе идиот и освен това съм бил единствения истински дисидент по онова време, точно както и сега. Никога в нищо не съм членувал нито преди, нито сега. Даже и в комсомола не съм бил като студент. Така че, затваряй си плювалника, защото от пикливи демократи вече ми се повръща.




"Даже и в комсомола не съм бил като студент." - лъже.
Ако не беше комсомолец - немаше да бъде студент.


Десидент!!! -
по-скоро на 4-ти км контингент.



Да не забравя - кич.ел е гнусен и неморален тип.
Точиш ли ножовете пич - да колиш фашагите?
цитирай
15. mikino - Вижте се, бе изроди червени, дето се ...
16.06.2011 11:31
анонимен написа:
Вижте се, бе изроди червени, дето се правите на много умни, начело с "анонимен" (както винаги), kushel и balkanec. Мръсни червени изроди. Няма по-долна твар от комуниста, а комунист и "комуноид" са едно и също. Нищо, че ви раздадоха дипломи на инженери, икономисти, социолози и какви ли не. Оставате си мръсна червена сган, която, освен за сапун, за нищо друго не става. Време е вече да дойде някой като Пиночет и да ви прочисти, до девето коляно.
А иначе, браво на авторката. Ако е искрена, значи има още надежда сред младите. Дори и да не е искрена, пак написаното от нея е вярно и помага.
Чувате ли, червени гадове гнусни, маскирани като инженери, военни, невоенни и всякакви. Ще мрете, защото сте измет.

На 100% ти гарантирам, че този постинг бе изблик на емоция, а тогава човек е най-честен! Бе предизвикан от друго, но някак думите излизаха из под клавиатурата.
цитирай
16. mikino - Ох какво реване!Не си права, моме, ...
16.06.2011 11:33
анонимен написа:
Ох какво реване!Не си права,моме,ама ич.Но фактите,когато се събират пристрастно,изопачават истината.По-малко хленч и патетика,повече трезва преценка пожелавам.

Слушай анонимнико, емоцията понякога е вредна, но когато има факти и има една истина, която не може да се скрие, не можеш да замълчиш! Аз поне не мога! Тия, които мълчат - техен си е проблема, ама после реват, че държавата ни била скапана! А благодарение на кого е такава???
цитирай
17. turb04 - Чета те много внимателно откакто ...
16.06.2011 11:33
Чета те много внимателно откакто съм се върнал и се чудом чудя на колко си, защото на моменти пишеш неща, които един млад човек няма да се сети.
Може и да греша, знам ли...
Специално в блог.бг изобщо не можеш да хванеш спатиите на реалните хора, с изкллючение на тези, с които лично се познаваш...
цитирай
18. mikino - Комунисти ли комуноиди ли както ...
16.06.2011 11:37
анонимен написа:
Комунисти ли комуноиди ли както искате така ги наричайте но преди 89г беше най хубавия ни живот имаше работа за всички не деляха цигани българи а на ви сега ДЕМОКРАЦИЯ защо бягате от страната нали си постигнахте желанието ето и Бойко Дянков ще увеличим няма да увеличим какво им пука на тях че децата гладуват преди хората не ровяха по кофите УПРАВНИЦИ ИДИОТИ
Роза БКП-истка и промит мозък, НЯМА ДА НАПУСНА РОДИНАТА СИ! Бойко Борисов е дете на комунистическия строй и никой не може да ме убеди в противното!!! Кое ви е било хубавото бе??? Че ви взеха земите, че ви отказаха от работата на полето, че не даваха дума да се обели против партията??? Това ли ви е хубавия живот госпожо/це??? Избиха каймака на обществото ни и за това сега тънем в чалга и простоия!!! На това ли му викаш хубаво???
цитирай
19. mikino - Чета те много внимателно откакто ...
16.06.2011 11:42
turb04 написа:
Чета те много внимателно откакто съм се върнал и се чудом чудя на колко си, защото на моменти пишеш неща, които един млад човек няма да се сети.
Може и да греша, знам ли...
Специално в блог.бг изобщо не можеш да хванеш спатиите на реалните хора, с изкллючение на тези, с които лично се познаваш...

Ами интересувам се, чета, говоря с хората, мисля, когато ми се предостави някаква информация и я проверявам. Не се доверявам на казани неща, без доказателства. Аз съм от хората, които за някои са черни овци - винаги търся нередностите и се старая да ги решавам овреме, ако мога.
"пишеш неща, които един млад човек няма да се сети." - много малко от връстниците ми се вълнуват от политиката, икономиката и промлемите на околните. Аз се интересувам, защото живея тук, защото виждам колко е объркано всичко и искам нещата да се променят! Ако мога да помогна това да стане, ще го правя на драго сърце!
цитирай
20. turb04 - Чета те много внимателно откакто ...
16.06.2011 11:46
mikino написа:
turb04 написа:
Чета те много внимателно откакто съм се върнал и се чудом чудя на колко си, защото на моменти пишеш неща, които един млад човек няма да се сети.
Може и да греша, знам ли...
Специално в блог.бг изобщо не можеш да хванеш спатиите на реалните хора, с изкллючение на тези, с които лично се познаваш...

Ами интересувам се, чета, говоря с хората, мисля, когато ми се предостави някаква информация и я проверявам. Не се доверявам на казани неща, без доказателства. Аз съм от хората, които за някои са черни овци - винаги търся нередностите и се старая да ги решавам овреме, ако мога.
"пишеш неща, които един млад човек няма да се сети." - много малко от връстниците ми се вълнуват от политиката, икономиката и промлемите на околните. Аз се интересувам, защото живея тук, защото виждам колко е объркано всичко и искам нещата да се променят! Ако мога да помогна това да стане, ще го правя на драго сърце!

Поздравления!
цитирай
21. dorichela - Абсолютно си права!!! Поздрави!
16.06.2011 12:16
Абсолютно си права!!! Поздрави!
цитирай
22. hamstera - до mikino Не зная на колко години си ...
16.06.2011 12:35
анонимен написа:
до mikino Не зная на колко години си земите бяха обединени в ТКЗСта имаше кравеферми птицеферми хората работеха във всяко село имаше зеленчукови овощни градини беше рай нивите се работеха имаше всичкоА като дойде демокрацията разрушиха всичко окрадоха ограбиха Явно си сукалче и си нямаш понятие от нищо ела в Добруджа да видиш колко земи пустеят колко заводи са разграбени Защото си много отворен ха сега яж турски и гръцки неузрели домати кайма от соя кожи и хрущяли Абе явно си нямаш понятие въобще от живота

Това е защото същите ТКЗС-та Ви отвратиха от селски труд! Няма ли да си признаеш, че са те окрали? Накараха ви да работите по заводи и да ставате чиновници!!! Защото е по-лесно, нали? Кажи ми само, спя ли да си върнеш земите и като си ги върна някой даде ли ти компенсация, за десетките години произведена продуция, от която най-вероятно ако изобщо си получила нещо, то е колкото да не пукнеш. Тъй, че не на мене хвалбите за соца! Аз също съм върл противник на куманоидните, защото имами роднина убит с нареждане народния съд, който нее имал никаква вина! Бил е царски офицер, ако това е причината да убиеш някого от упор, хвала на такЪви люде!
цитирай
23. hamstera - Че вземи си отпуска ма интригантке и ...
16.06.2011 12:35
lisichka написа:
Че вземи си отпуска ма интригантке и спри за малко да пишеш като си се изморила!

Ти пак лиси тук бе? Я у лЕво!
цитирай
24. lisichka - ГРИЗАЧ ОБЪРКА СЕ
16.06.2011 13:03
hamstera написа:
lisichka написа:
Че вземи си отпуска ма интригантке и спри за малко да пишеш като си се изморила!

Ти пак лиси тук бе? Я у лЕво!

НЕЗАВИСИМА ДЕМОКРАТКА -МОНАРХИСТКА СЪМ

Споко, днес не съм на кеф да тревожа лигавата ти котка :)
цитирай
25. hamstera - Лека му пръст на човека ама сега това ...
16.06.2011 13:14
анонимен написа:
Лека му пръст на човека ама сега това ли е вашата ДЕМОКРАЦИЯ и законност да му се плати овещетение на Ставийски че превърна това дете във труп БОЖЕ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА МИСЛЕЩИ

ААааа, нима народния съд и изобщо съда по онова време не действаеш избирателно??? Я си помисли малко, колко хора отидоха по лагерите, само заради един политически виц примерно ААА?
цитирай
26. mikino - Лека му пръст на човека ама сега това ...
16.06.2011 13:45
hamstera написа:
анонимен написа:
Лека му пръст на човека ама сега това ли е вашата ДЕМОКРАЦИЯ и законност да му се плати овещетение на Ставийски че превърна това дете във труп БОЖЕ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА МИСЛЕЩИ

ААааа, нима народния съд и изобщо съда по онова време не действаеш избирателно??? Я си помисли малко, колко хора отидоха по лагерите, само заради един политически виц примерно ААА?

Това показва, че нищо не се е променило - нито хората, нито начина им на мислене!
цитирай
27. анонимен - Кушеле, вече си спечели титлата Куха лъжлива лейка. Пак ли да те извикам на облог?
16.06.2011 14:00
kushel написа:
Ти си типичен случай на оглупяло от зверската пропаганда момиченце. Всичко с което са ти наблъскали наивната главица е дърта лъжа. Ако имаше и грам мозък и съпоставяше фактите, щеше да стигнеш до истината, но ти си вече отровена и ще бъдеш една от пречките да се направи справедливо общество. С такива идиотски разсъждения ти и другите като теб се явявате най-ретроградните индивиди в момента, но дори и не се сещате за това. Тъпи сте като американци, нали те ви служат за пример.

Както съм казал. Пари срещу пари и досие срещу досие. Дисидент бил.... Айде бе! :-))))))))))))) Кои години си бил във ВМЕИ? В кой факултет?
цитирай
28. hamstera - Ако беше дисидент, нямаше да защитава толкова усърдно строя!
16.06.2011 14:12
Този строй, който осакати България за години напред, разплака много семейства и ограби народа!
цитирай
29. borjanmljakov - Ебаси как е развинтило тука!
16.06.2011 14:20
.
цитирай
30. анонимен - Тъпунгерите на сайта. Пишман-д...
16.06.2011 14:29
Тъпунгерите на сайта. Пишман-демократите начело с пловдивския бръснар. Е много сте тъпи, просто неспасяеми. Обли мозъци без нито една гънка. Готови сте за американци. Айде чупката в Америка. Тук сте, едно мизерно малцинство, заедно с глупавите цигани. Нули, нулички, нищожни...
цитирай
31. анонимен - Нямам много време, умнико! Срам за инженерите си ти.
16.06.2011 14:32
kushel написа:
Тъпунгерите на сайта. Пишман-демократите начело с пловдивския бръснар. Е много сте тъпи, просто неспасяеми. Обли мозъци без нито една гънка. Готови сте за американци. Айде чупката в Америка. Тук сте, едно мизерно малцинство, заедно с глупавите цигани. Нули, нулички, нищожни...

Много добре помня времената, когато такива ,като тебе бяха първи бдители за социалистическия морал и законност. И правоверие. Клеветехте като селски лелки. Особено, ако сме били състуденти по едно и също време. Много добре ви знам.
цитирай
32. hamstera - Тъпунгерите на сайта. Пишман-д...
16.06.2011 14:38
kushel написа:
Тъпунгерите на сайта. Пишман-демократите начело с пловдивския бръснар. Е много сте тъпи, просто неспасяеми. Обли мозъци без нито една гънка. Готови сте за американци. Айде чупката в Америка. Тук сте, едно мизерно малцинство, заедно с глупавите цигани. Нули, нулички, нищожни...

Пич, аз никъде няма да ходя! Камо ли в САЩ! Роден съм тук, и винаги ще се връщам! А такива като тебе накараха младите хора да намразят Родината си!
цитирай
33. mikino - Тъпунгерите на сайта. Пишман-д...
16.06.2011 14:47
kushel написа:
Тъпунгерите на сайта. Пишман-демократите начело с пловдивския бръснар. Е много сте тъпи, просто неспасяеми. Обли мозъци без нито една гънка. Готови сте за американци. Айде чупката в Америка. Тук сте, едно мизерно малцинство, заедно с глупавите цигани. Нули, нулички, нищожни...

БРАВО БЕ КУШЕЛ! Не съм очаквала да паднеш толкова ниско, че да обиждаш!
Същите "тъпунгери", може би са минали през блога ти, гласували са за теб и са имали уважение, към нещата, които пишеш! Щом се обръщаш срещу тях - евала, явно много съм грешала, за товята Човечност!
цитирай
34. hamstera - Тъпунгерите на сайта. Пишман-д...
16.06.2011 14:51
mikino написа:
kushel написа:
Тъпунгерите на сайта. Пишман-демократите начело с пловдивския бръснар. Е много сте тъпи, просто неспасяеми. Обли мозъци без нито една гънка. Готови сте за американци. Айде чупката в Америка. Тук сте, едно мизерно малцинство, заедно с глупавите цигани. Нули, нулички, нищожни...

БРАВО БЕ КУШЕЛ! Не съм очаквала да паднеш толкова ниско, че да обиждаш!
Същите "тъпунгери", може би са минали през блога ти, гласували са за теб и са имали уважение, към нещата, които пишеш! Щом се обръщаш срещу тях - евала, явно много съм грешала, за товята Човечност!

Така е, когато тръгнеш да спориш с червена гнида. Изглеждат много примамливо, някои от тях даже да интеригентни. Вкараш ли го в спор обаче - стой да гледай за кфо иде реч! Показва си истинската същност!
цитирай
35. vmir - Възможно е някой да е бил журналист без да е членувал в БКП, ако е бил сътрудник на ДС - ударната сила на партията.
16.06.2011 14:56
Познавам журналист, когото бяха изключили от БКП, защото през 1987 беше публикувал във в-к "Вечерни новини" данни от доклад за 64 бивши депутати, които след изтичане на мандата си фалшифицирали депутатските карти, за да продължат да се возят безплатно в градския транспорт, когато билета беше 6 стотинки, а те имаха пенсии по 1000 лева. Човека просто решил, че щом имаме гласност и перестройка, вече можело да се публикува всичко интересно. Какво се е случило с редакторите, не знам, но знам, че беше ходил къде ли не да се жалва от тази несправедливост и да си възстановява членството в БКП, защото беше сигурен, че заради неговото отлюспване, ще го отнесе синът му.
цитирай
36. sparotok - уважение
16.06.2011 15:01
kushel написа:
Тъпунгерите на сайта. Пишман-демократите начело с пловдивския бръснар. Е много сте тъпи, просто неспасяеми. Обли мозъци без нито една гънка. Готови сте за американци. Айде чупката в Америка. Тук сте, едно мизерно малцинство, заедно с глупавите цигани. Нули, нулички, нищожни...


Не ти прави чест да употребяваш такива думи за хората, с които не си съгласен. Можеш да критикуваш давайки примери подкрепящи твоето виждане, но с обиди не се стига до никъде.
цитирай
37. muerte - И тук сте на два лагера? Защо?
16.06.2011 15:16
Защо постоянно, някой трябва да се изтъква на гърба на другия? Защо постоянно, някой е толкова против, че стига дори до лични обиди?!? Хора, дори прописах постинги заради тая простотия и няма да се уморя да ви повтарям - Критикувайте мнението НЕ човека! Какво ще постигнете, като обидите опонента си? Мислите ли, че аргументите ви ще станат по-истински от това? Обидите ви показват само комплекси, ниска култура, отсъствие на възпитание и нужда от специализирано лечение. и друга една истина - нещата никога не са КРАЙНИ - бели или черни. Мненията от сорта на това че преди 89-та е било истински ад или истински рай може да са верни, но само за единици. Истината не е в крайностите.
А иначе микино е права - престанете вече. Тъпо е. Когато стана трагедията на АМ Тракия проверете какви бяха постингите. Дори и аз (дето се мисля за улегнал и що годе разсъдлив) се ядосах на детските ви заяждания и дребнавости и написах нещо. Не че някой го прочете де, но това няма значение.
И последно - кушел наистина лъже - не може да не си бил в комсомола и да са те приели студент. А твърдението, че е най-големия дисидент показва самота, комплекси, егоцентризъм, нарцистичност и немалка мания за величие. И преди да ме упрекнете, че обиждам да поясня, че това е диагноза, а не обидна квалификация. Все едно болния от рак да се обиди от това, че са му съобщили диагнозата.
цитирай
38. balkanec - Леле...
16.06.2011 15:36
mikino написа:
Говориш така, защото не са те гонили, само защото си обул дънки, или защото си с брада нали? Не си се крил по тоалетните да слушаш Бийтълс и не са горили книгите в дома ти, само защото са на религиозна тематика!


Наистина ли ги вярвате тия работи? :)))

Смесваш някакви неща от края на 50-те с някакви седесарски фантастики.
Разбира се, те няма да ти кажат, че нещата от 50-те нямат нищо общо със 70-те и 80-те...
Имаше едни зевзеци - и това не е виц - които си бяха засадили марихуана в кашпите за цветя пред едно управление на МВР и си я беряха пред милиционерите :) Виц е само, че милиционерите не знаели какво е това - знаеха разбира се. Просто не се обръщаше внимание на такива неща. Днес за една трева ще си отлежиш в затвора. Демокрация...

Абе ... вие с какво си мислите, че ходехме допреди 20 г. С потури? :))))))))))

Вервайте на демократите обаче. Те друга работа си нямат, освен да ръсят най-невероятни щуротии. :) Пълна комедия е как по-малките им се връзвате насериозно. Накарай обаче някой демократ да разправя тия саги в компания на по-възрастни хора, да чуеш бурен смях от бисерите. Същата комедия е и в нета :)
цитирай
39. muerte - Ти на колко си години?
16.06.2011 16:02
balkanec написа:
mikino написа:
Говориш така, защото не са те гонили, само защото си обул дънки, или защото си с брада нали? Не си се крил по тоалетните да слушаш Бийтълс и не са горили книгите в дома ти, само защото са на религиозна тематика!


Наистина ли ги вярвате тия работи? :)))

И къде си живял, че не ги вярваш? За една плоча на Пинк Флойд, с която се изфуках на ученически купон (баща ми беше тираджия и я донесе отнякъде) едвам не ме изключиха от училище. Знаеш ли какво е да те порицаят пред 5-600 деца, без дори да разбираш защо? А знаеш ли после как се учи в това уч-ще?
А тъста ми е 47-и набор и да - гонели са ги заради дрехи (не дънки, а панталони тип чарлстон) и бради. Него лично са го уволнили заради отказа да си обръсне брадата. Да те запозная ли, да видим дали ще се смее?
цитирай
40. rustam - Миленче,
16.06.2011 16:22
поздравявам те за откритата и честна позиция относно "особата"
Коментарът ти за нея е убийствено точен!
Страхувам се само, че сега заради това, ще си навлечеш куп "анонимни" и полуанонимни злобни врагове, които тя кътка около себе си, за да храни манията си
цитирай
41. анонимен - Не, не ходехме с потури. Произвеждаха се дънки "Рила".
16.06.2011 17:50
balkanec написа:
mikino написа:
Говориш така, защото не са те гонили, само защото си обул дънки, или защото си с брада нали? Не си се крил по тоалетните да слушаш Бийтълс и не са горили книгите в дома ти, само защото са на религиозна тематика!


Наистина ли ги вярвате тия работи? :)))

Смесваш някакви неща от края на 50-те с някакви седесарски фантастики.
Разбира се, те няма да ти кажат, че нещата от 50-те нямат нищо общо със 70-те и 80-те...
Имаше едни зевзеци - и това не е виц - които си бяха засадили марихуана в кашпите за цветя пред едно управление на МВР и си я беряха пред милиционерите :) Виц е само, че милиционерите не знаели какво е това - знаеха разбира се. Просто не се обръщаше внимание на такива неща. Днес за една трева ще си отлежиш в затвора. Демокрация...

Абе ... вие с какво си мислите, че ходехме допреди 20 г. С потури? :))))))))))

Вервайте на демократите обаче. Те друга работа си нямат, освен да ръсят най-невероятни щуротии. :) Пълна комедия е как по-малките им се връзвате насериозно. Накарай обаче някой демократ да разправя тия саги в компания на по-възрастни хора, да чуеш бурен смях от бисерите. Същата комедия е и в нета :)

А когато соц. жителите ходеха до ГДР, Унгария и ЧССР, се връщаха с препълнени куфари с обувки. Ходеха по екскурзии за да пазаруват. Ди си виждал бой за гръцки и сръбски дамски обувки? Или ще речеш сега, че по-убаво от цървула нема? Или по примера на дисидента инженер ще ме пратиш в Америка? На тебе и на него ще ви река нещо простичко. Тъп и богат няма. В нормалните държави е така. Вие си спете на илюзиите, че там са тъпунгели. А тук са умниците. Ами, щом си умен, що не си богат? Що не ти е подредена държавата? Що ти е мръсна държавата? Що си паркираш колата на тротоара и минаваш на червено? Щото си умен, а? Аз пък ви презлагам нещо. Прескочете до Германия /ей къде е/ и предложета подкуп на полицай. Проста работа. Минавате на червено и после предлагате подкупа. После ще разказвате.
цитирай
42. balkanec - katana
16.06.2011 18:04
Айде да си дойдем на думата - че на философите ви е крив цял български народ и това ви е голямата мъка. Приказките за комунизма са ви само един повод. А твоята държава коя е?
цитирай
43. balkanec - muerte
16.06.2011 18:19
Що ли сме се наслушали на такива драматизации. Помни си плочата и брадата, останалото забрави :) Само не казвай от кои години са драматизациите.

Интересно защо никой не регулираше хиляди маса народ хипари, метъли и всякакви, които живееха в пълна слободия. Аз израстнах в такива компании. Що ли никой не драматизираше.

цитирай
44. анонимен - Да си дойдем на темата. Аз съм съгласен
16.06.2011 20:12
balkanec написа:
Айде да си дойдем на думата - че на философите ви е крив цял български народ и това ви е голямата мъка. Приказките за комунизма са ви само един повод. А твоята държава коя е?

Да питам / за такива като тебе, хората с мнение са философи/. Ще те разочаровам. Имам техническо и икономическо образование.Имам над 22 години опит в машиностроенето. Бил съм войник 27 месеца. Мога да кажа, че познавам изоснови социкономиката, прехода и хората, които го осъществиха. Знам и кой,как и по какъв начин стана богат капиталист, след като преди е бил активен борец против частната собственост. И да ти кажа. Тяхната държава не е моята държава. Защото моята Родине не е тяхтната Родина. За тях държавата е територия за ограбване. Ако имаш въпроси, отговарям. Но с конкретика. За общи приказки си дърдори с Кушел.На него му дай да плещи тъпни. Но не ще да играе на вързано.
цитирай
45. анонимен - Колко годишен си? Че нещо разправяш вицове
16.06.2011 20:25
balkanec написа:
С много митове и легенди пълнят днешните медии демократите.
Имаше по един квартален милиционер на сума ти хора и той по правило скучаеше.
Днеска фуражките станаха повече от селскостопанските говеда.
Израстнах със Свободна Европа и легендите, че милиционерите обикаляли вечер с една кола с апаратура, която по стъклата подслушвала, какво се чува по жилищата.
Разбира се, тая кола някой я е видял, колкото е видял НЛО.
Записвах си мелодиите и сигналите на Черните станции на касетка и ги пусках в училище и из блока, да се правя на интересен.
Така и нямаше някой "регулиран" за такива неща.
Разбира се, това не пречеше легендите да си се носят.

Допреди 20 г. в България беше много по-свободно, отколкото днес. И цензурата беше доста по-малко.

Едни познати си бяха отляли оловни свастики, лъснали ги да светят и се разхождали с тях един месец - рядко някой ги поглеждал странно, милиционерите така и не си направили труда да им направят забележка, накрая техните ги видели и ги накарали да ги махнат и за всеки случай им завъртели по един шамар.

А, прегледах те. Американците и евреите са ти виновни. Колко познато. Американците и евреите ви карат да си хвърляте боклука по улиците и да пресичате на червено. И да се лъжат и убиват хора с менте документи и автобуси?
цитирай
46. apologetic - права си микинина, но и простаците ...
16.06.2011 22:16
права си микинина, но и простаците не са малко
цитирай
47. balkanec - Гледай сега katana
16.06.2011 23:39
Целия народ сме едни изроди, които си хвърлят боклука и пресичат на червено, за да ти е гадно. По същата причина лъжем и убиваме хора с документи и рейсове, паркираме на тротоара и подкупваме полицаи. Всичко това правим, за да те тормозим и това е доживот.
цитирай
48. анонимен - Ат коментарът ти блика инфантилност и безаргументие
17.06.2011 09:09
balkanec написа:
Целия народ сме едни изроди, които си хвърлят боклука и пресичат на червено, за да ти е гадно. По същата причина лъжем и убиваме хора с документи и рейсове, паркираме на тротоара и подкупваме полицаи. Всичко това правим, за да те тормозим и това е доживот.

Спести си опитите за остроумие и ела в моя блог. Сложил съм една статия "Ханс vs Андрешко. Просто е! За да живееш добре, трябва да искаш да живееш добре". Ами, сам прецени какво и как е. Има и картинки. За да е ясно.
цитирай
49. mikino - права си микинина, но и простаците ...
17.06.2011 10:54
apologetic написа:
права си микинина, но и простаците не са малко

Не само, че не са малко, но и преболадават!
цитирай
50. hamstera - Целия народ сме едни изроди, които ...
17.06.2011 11:05
balkanec написа:
Целия народ сме едни изроди, които си хвърлят боклука и пресичат на червено, за да ти е гадно. По същата причина лъжем и убиваме хора с документи и рейсове, паркираме на тротоара и подкупваме полицаи. Всичко това правим, за да те тормозим и това е доживот.

Ако ти го правиш, проблема и отговорността са си твои! Недей да приписваш тези неща на ВСИЧКИ!
цитирай
51. 777777 - http://777777. blog. bg/zabav...
17.06.2011 11:08
http://777777.blog.bg/zabavlenie/2011/06/17/moderatori-zatynali-v-kalta.766623
цитирай
52. анонимен - Хамстер, Мишле. Като ги чета тука, всички са примерни и дисциплинирани
17.06.2011 11:41
До един. Които ме озадачава. Чии са тогава колите по тротоарите? На американците, д`еба тяхната мама/, на евреите /д`еба и тяхната мама/ или на извънземните? Те ли ни цапат Родината? Пълна мистика. Някой ще помогне ли?
цитирай
53. mikino - До един. Които ме озадачава. Чии са ...
17.06.2011 11:51
katana написа:
До един. Които ме озадачава. Чии са тогава колите по тротоарите? На американците, д`еба тяхната мама/, на евреите /д`еба и тяхната мама/ или на извънземните? Те ли ни цапат Родината? Пълна мистика. Някой ще помогне ли?

Здрасти Сенсей, има хора, които само приказват, като управниците ни! Ако ги слушаш ще кажеш - живеем в ебаси райския кът! А всъщност е една огромна кочина! Малко са хората тук, които казват истината!
цитирай
54. анонимен - Нещо съм се разлютил последно време и съм на път да зарежа добрия тон.
17.06.2011 12:35
Явно фактите не правят впечатление никому. Защо да се мъча със подбора и проверката им? Не е ли по-лесно да плясна една лъжа, пък нека Пантелеевия се оправдава, че не е психиатрично увреден. Оня пък изпада в делириум тременс, като чуе за Америка и американците. Пък не си е подавал носа извън България. Гледа си доматито.... :-))))))))) Паднах, като се изписа дисидент.
цитирай
55. анонимен - Сетих се за Пинк Флойд нещо.
17.06.2011 12:44
muerte написа:
balkanec написа:
mikino написа:
Говориш така, защото не са те гонили, само защото си обул дънки, или защото си с брада нали? Не си се крил по тоалетните да слушаш Бийтълс и не са горили книгите в дома ти, само защото са на религиозна тематика!


Наистина ли ги вярвате тия работи? :)))

И къде си живял, че не ги вярваш? За една плоча на Пинк Флойд, с която се изфуках на ученически купон (баща ми беше тираджия и я донесе отнякъде) едвам не ме изключиха от училище. Знаеш ли какво е да те порицаят пред 5-600 деца, без дори да разбираш защо? А знаеш ли после как се учи в това уч-ще?
А тъста ми е 47-и набор и да - гонели са ги заради дрехи (не дънки, а панталони тип чарлстон) и бради. Него лично са го уволнили заради отказа да си обръсне брадата. Да те запозная ли, да видим дали ще се смее?

Организирах първите прожекции на "Стената" в дискотеката на ВМЕИ. Бдително кушле се обадило в милицията и ме прибраха. Аз отговарях. Знаеш ли защо? За нарушаване на социалистическия морал. Как са ми познати от близко тия червени дупедавци. Щяха да ме изключет, защото си позволих да споря с руснаци, че българската азбука е измислена от Кирил и Методий, а не от монахът Василий, чиято килия ми показваха в Москва. Пак бдително кушле се беше постарало. На тях им дай да са бдителни. Винаги верни на Партията, щото не можеха нищо друго. Слаби професионалисти, но добри доносници.
цитирай
56. muerte - И ти ме подсети нещо.
17.06.2011 14:17
Филма е култов, а Алън Паркър още повече. За първи път го гледах тайно през 1988 г.като студент във В. Т-во. Филмът беше с немски дублаж и бяхме дръпнали една колежка от немската филология да превежда. Въртяхме го 3 пъти. Всичко беше тайно разбира се. По това време все още имаше предмет История на БКП и майка ти жална ако те скъсат....
Готини спомени.
цитирай
57. анонимен - По тези времена бяхме малки и млади.
17.06.2011 14:38
muerte написа:
Филма е култов, а Алън Паркър още повече. За първи път го гледах тайно през 1988 г.като студент във В. Т-во. Филмът беше с немски дублаж и бяхме дръпнали една колежка от немската филология да превежда. Въртяхме го 3 пъти. Всичко беше тайно разбира се. По това време все още имаше предмет История на БКП и майка ти жална ако те скъсат....
Готини спомени.

Аз имах много проблеми с БКП-то. :-))))))))))) Защото родът ни е стар и многолюден. И паметлив и дълголетен. :-))))))))))) Нали се сещаш, че когато Лев Главинчев е бил храненик и ратай на прадядо ти. Нещо не се връзва със "Винаги верни на Партията". Тоя същия е натикал благодетелите си по лагерите. Абе, храни комунист, да те лае. Ама те не лаеха. Хапеха и ядяха.
цитирай
58. mt46 - Май така се получи... Както при социализЪма... Който не слушка - няма да папка...
21.06.2011 10:54
rustam написа:
поздравявам те за откритата и честна позиция относно "особата"
Коментарът ти за нея е убийствено точен!
Страхувам се само, че сега заради това, ще си навлечеш куп "анонимни" и полуанонимни злобни врагове, които тя кътка около себе си, за да храни манията си

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mikino
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2991794
Постинги: 294
Коментари: 5491
Гласове: 9209
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930