Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2011 10:22 - За красивите и грозните
Автор: mikino Категория: Лични дневници   
Прочетен: 30298 Коментари: 60 Гласове:
33


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Здравейте приятели!

Попаднах на няколко дискусии тук, за красивите и грозните жени и ми се иска да поразсъждавам и да споделя своя опит с вас.
Коя жена е красива и коя грозна? Мисля, че трябва да започнем първо с въпроса: Какви са критериите за красота? Кое е първото нещо, което привлича вниманието, при среща с представителка на нежния пол?

Държа да уточня, че ще говоря само за физическата красота, тъй като е ясно, че душевна красота може да има и най-грозната жена на света. Нещата, които привличат полгеда от първи раз, можем да ги разделим на три групи:

-          Лице – правилни черти

-          Тяло – перфектни форми

-          Коса – силна, здрава и блестяща

По мое мнение, красивата жена трябва да е естествена. Това означава следното: никакви пластики, ботокси, постоянен грим, изкуствени коси, лещи и т.н. Естествено красивата жена, винаги е привличала погледите на мъжете много повече от тази с пет пласта грим, солидна доза силикон и куп джунджурии.

Лице - Известно време съм се занимавала с гримиране, а сега наблюдавам хората зад обектива. Гримът е нещо, което подчертава естествената красота и никога не трябва да е прекален. Повярвайте ми, че колкото и да се опитвате да се плескате с фондьотен и пудра, кожата изглежда много по-зле, когато са наслоени няколко пласта – просто личи и се получава обратен ефект. Вярно, че никой не е перфектен, но има моменти, когато не трябва да се прекалява, защото това още повече подчертава кусурите. За да изглеждате добре, преди да започнете да се гримирате е хубаво да се „поразходите” из френските сайтове, и да попрочетете малко за законите в гримирането. Полезни са! Много зависи каква е формата и цвета на очите ви - това ще ви помогне да оформите правилно веждите си. Извивката на устите и тяхната дебелина, скулите и носа - когато се гримирате, се старайте да спазвате правилните и равни геометрични форми. В търсачката, можете да намерите много съвети, като напишете  „закони на грима”. Другото, за което трябва да помислите много внимателно са продуктите, които ползвате за почистване, кремовете и т.н. От личен опит ви казвам мили дами, че не винаги най-скъпото е най-добро. Ако се постараете да ползвате естествени продукти на билкова основа, ще видите разликата.

Тяло – Като за начало бих казала, че не винаги високата жена, тип манекенка е най-харесвана. Мъничките и добре поддържани жени, също се котират. Дори понякога са по-сладки. За да подчертаете някои елементи, много зависи как се обличате. Масово забелязвам, че по-пухкави момичета се обличат или в много широки дрехи, или в черни прилепнали... Грешка! Помислете, ако носите само панталони, трябва добре да прецените кройката и дължината им. Ако сте от тапишончетата като мен, не правете грешката, да слагате панталони тип чарлстон или с подгъв – скъсяват ужасно. Не много плитките, със средно широк колан, прави панталони /може да са леко широки, но не чарлстон/, достигащи до половината на токчето ще подчертаят крака ви и няма да ви скъсят. Ако имате дупе, тип Дженифър Лопес, никога не слагайте прилепнали панталони по крака! Блузката или ризката също е важна. Ако разполагате с багаж, не си купувайте сутиен с подплънки, който да събира и повдига – ще изглеждате като театрална ложа, с гърди под врата. Правилното разположение е на ниво максимум 4 ваши пръста по-ниско от рамото, а разстоянието помежду, трябва да е не повече от 4 пръста. Жабо, панделка или нещо от сорта, на нивото на гърдите, можете да сложите само в случай, че не сте от типа Доли Партън. Тези и още съвети можете да потърсите на много места из интернет, просто напишете в търсачката „облекло според фигурата”.

Коса – Нещото, което доста мъже харесват е красивата коса. Тя трябва да бъде поддържана, добре сресана, блестяща и прическата, трябва да бъде според вашето лице. Доста от мъжете харесват дългата коса, но това доста ни усложнява нещата, защото дългата коса се поддържа по-трудно. Отново казвам, че най-скъпите шампоани, маски и балсами са най-доброто решение. Никой няма да ви пита на първа среща, коя марка шампоан ползвате! Прическата е първото нещо, с което правите впечатление.  Ако съдбата е дарила продълговата форма на лицето, дългите коси не са подходящи. Най-подходяща е къса прическа, може и с бретон. Придаването на обем и бухналост на косата около слепоочието става, като редовно се суши със сешоар с едра четка или с помощта на едри ролки. Кръглото лице не позволява пищни прически, закриващи ушите, челото и очите. Косите трябва да са прибрани от лицето, като за по-добра визия може да се приповдига косата на темето. Къса прическа с плоски слепоочия, са най-подходящи в случая, като по този начин на лицето ще се придаде желаната удълженост. Друг вариант са прически, заобикалящи лицето, с меки, но не огромни къдрици. За по-секси, можете да пуснете отделни кичури върху челото. Късметлийки са жените с овално лице - избора на подходяща прическа е най-лесен, защото на овала отива всичко. Все пак, при овално лице най-добре стоят дългите коси. Правата коса е за предпочитане пред бухналата, която създава впечатление за пълнота. Не се притеснявайте да си направите светли кичури на косата и прическата с път на една страна. Разделената на път коса по средата, прави лицето да изглежда малко по-пълно.

Това са трите критерии, по които можем да се водим и да се стараем да изглеждаме красиви без много усилия и висене по козметичните салони и които правят впечатление при първа среща, независимо дали е с противоположния пол. Относно мъжките критерии за красота, аз като жена не бих коментирала. Оставям на мъжката част да си каже, какво харесва - коя жена е красива и коя грозна. Какви са вашите критерии за красота? Защото много трудно, една жена, може да влезе толкова много под кожата на мъжа и да разбере какво би му харесало и кое би го подразнило в дамата срещу него.

Единственият съвет, който бих дала на всяка жена е да се държи естествено, да излъчва радост и чар! Най-важното за една жена, според мен е усмивката! Колкото и да е красива и перфектна, ако не е усмихната... Аз не бих я харесала... Поддържайте устните и зъбите си, за да бъдете още по-ослепителна и никога не показвайте намръщеното си лице /образуват се и бръчки/! Представете си само една намръщена красавица... Май не изглежда добре, нали?

Отдавна не се бях сещала да пиша на такава тема... Всъщност, май в блога ми няма такава тематика... Надявам се отново да предизвикам дискусия!

Ще бъда благодарна на всички, които минат от тук!

Желая Ви приятен, успешен и усмихнат ден!





Гласувай:
34



1. lisichka - МИСКИНО, ЧУВСТВАМ СЕ КРАСИВА И ТОВА ...
05.07.2011 10:33
МИСКИНО, ЧУВСТВАМ СЕ КРАСИВА И ТОВА ДАЛИ ПОКРИВАМ НОРМАТИВА НА НЯКОЙ СИ ИЛИ НЯКОЯ СИ, НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.!!!!!!!!!!!!
цитирай
2. mikino - МИСКИНО, ЧУВСТВАМ СЕ КРАСИВА И ТОВА ...
05.07.2011 10:40
lisichka написа:
МИСКИНО, ЧУВСТВАМ СЕ КРАСИВА И ТОВА ДАЛИ ПОКРИВАМ НОРМАТИВА НА НЯКОЙ СИ ИЛИ НЯКОЯ СИ, НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.!!!!!!!!!!!!

Така и трябва да бъде! Самочувствието е един от най-важните елементи за да се чувстваш добре и да бъдеш харесвана!
Поздрави!
цитирай
3. hamstera - :)
05.07.2011 10:59
Винаги съм се възхищавал на жени, които колкото и да са красиви са и поддържани. Много ясно, че прекалените работи дразнят. Като видя нагримосана и окичена, направо се обръщам на другата страна! Всеки човек има недостатъци, но вярмам, че те могат да бъдат или прикрити или обърнати в предимства. Познавах момиче, което имаше доста голям бюст и очите всички мъже се лепваха първо там. Тя обаче не се чувстваше добре. Даже искаше да ходи да се оперира. Тъпите й приятелки, постоянно й натякваха, че големите гърди, не подхождат на слабото й телце. Слава Богу не се оперира, но смени стила на обличане и трябва да ви кажа, че сега изглежда супер! Един съвет към дамите - мацки, недейте да слушате приятелките си! Злобата им може да ви докара комплекси, а комплекса може да ви осакати за цял живот!
цитирай
4. joysii - Обичаната жена е красива. Влюбе...
05.07.2011 11:01
Обичаната жена е красива.
Влюбената /когато среща взаимност/ - също.
Може да звучи банално, но аз съм виждала как потисната и грозновата жена се превръща в чаровница и привлекателна,когато има до себе си любов.
.....................
Да не говорим, че при мен постоянно се редуват грозни с красиви периоди.:):):)
цитирай
5. mikino - Здрасти Хам!
05.07.2011 11:04
Прав си! Т.нар. "приятелки" са нож с две остриета. Важното е да разбереш коя от всичките ти дава съвети за добро и коя не. Преди време ме подиграваха, че нося очила и доста дълго време, заради този тъп създаден комплекс не исках да слагам очила и се мъчех с лещи. След време разбрах, че си вредя и се отказах да слушам когото и да било. Такава каквато съм си се харесвам, а щом и други ме харесват, това е още по-добре!
цитирай
6. mikino - Обичаната жена е красива. Влюбе...
05.07.2011 11:06
joysii написа:
Обичаната жена е красива.
Влюбената /когато среща взаимност/ - също.
Може да звучи банално, но аз съм виждала как потисната и грозновата жена се превръща в чаровница и привлекателна,когато има до себе си любов.
.....................
Да не говорим, че при мен постоянно се редуват грозни с красиви периоди.:):):)

Ооо, да! Така е! Любовта и красивите мисли влияят много! Това е проста психология, но дава отражение и върху физиката!
цитирай
7. hamstera - Еееххх, ми така е...
05.07.2011 11:09
Няма нищо по-красиво и нежно от една влюбена жена...
Романтика!
цитирай
8. mikino - Няма нищо по-красиво и нежно от една ...
05.07.2011 11:15
hamstera написа:
Няма нищо по-красиво и нежно от една влюбена жена...
Романтика!

Няма какво да мечтаеш - имаш си я! Може да е диво, ама наш колко мъже ти завиждат хахахахаха! Аз бих ти отговорила на коментара така - няма нищо по-младолико, щастливо и красиво от мъж, до когото има една влюбена жена!
Айде хващай багажа, че онова ще се метне на рейса и моног бързо ще се прибереш ахахаха!
цитирай
9. hamstera - Няма нищо по-красиво и нежно от една ...
05.07.2011 11:23
mikino написа:
hamstera написа:
Няма нищо по-красиво и нежно от една влюбена жена...
Романтика!

Няма какво да мечтаеш - имаш си я! Може да е диво, ама наш колко мъже ти завиждат хахахахаха! Аз бих ти отговорила на коментара така - няма нищо по-младолико, щастливо и красиво от мъж, до когото има една влюбена жена!
Айде хващай багажа, че онова ще се метне на рейса и моног бързо ще се прибереш ахахаха!

Не думай... Че теджерите и тиганите у нас са тежки... Хайде весело тогава!
цитирай
10. yotovava - Жената трябва да излъчва чар, щедрост и доброта.
05.07.2011 11:50
В университета имах една колежка - грозна като баба Яга. Това не и попречи да се омъжи и да има две деца.
Ама наистина беше много грозна.

Валя
цитирай
11. mikino - В университета имах една колежка - ...
05.07.2011 11:52
yotovava написа:
В университета имах една колежка - грозна като баба Яга. Това не и попречи да се омъжи и да има две деца.
Ама наистина беше много грозна.

Валя

Красотата по принцип е доста относително понятие. А между другото, не виждам мъжки мнения, освен това на Хама...? Къде са ни мъжете в тоз блог бе? Я да кажат и те нещо!
цитирай
12. hamstera - В университета имах една колежка - ...
05.07.2011 11:55
mikino написа:
yotovava написа:
В университета имах една колежка - грозна като баба Яга. Това не и попречи да се омъжи и да има две деца.
Ама наистина беше много грозна.

Валя

Красотата по принцип е доста относително понятие. А между другото, не виждам мъжки мнения, освен това на Хама...? Къде са ни мъжете в тоз блог бе? Я да кажат и те нещо!

:))))) Надявам се да се представям достойно хахахха! И на мен ми е интересно, съвременната младеж от мъжки пол, какво мисли по въпроса... Ако нямат мнение, ще сметна, че си падат по Преслава и другите й подобни.
цитирай
13. darcy - Всеизвестно е (или поне така си м...
05.07.2011 12:58
Всеизвестно е (или поне така си мисля), че критериите за красота са се изменяли, а и се изменят постоянно. Обикновено жените, които се водят по мъжките разбирания за това как трябва да изглеждат, завършват трагично. Писах го и в един друг постинг - ако даден мъж не те харесва, както и да се нагласиш и преправиш, пак няма да те огрее. Очите не са жизненоважно сетиво, ще се съгласите. Много хора живеят без зрение, без да преценяват нещата "от пръв поглед". Защо тогава са ни рецепти за красота?
цитирай
14. yotovava - Хамстер, един приятел, който има син, сподели много тревожни факти за съвременната младеж
05.07.2011 13:01
всъщност младите мъже са силно пресирани от другите около тях, които имат джипове, дебели пачки и могат да имат която си искат мацка. Представи си и за девойките, каква конкуренция пада, майка плаче, и те също се нагаждат към ония с джиповете, дебелите пачки и жертват мило и драго да се превърнат в Барби.
Странно, при цялата тая ситуация хората продължават да се женят и да имат деца :)))))))))))))
цитирай
15. stoineff - mikino
05.07.2011 13:07
"Единственият съвет, който бих дала на всяка жена е да се държи естествено, да излъчва радост и чар! Най-важното за една жена, според мен е усмивката! Колкото и да е красива и перфектна, ако не е усмихната..."

Не може да се отдели физическата от душевната красота. Перфектните форми, линии и черти са нищо. Можеш ли да харесаш кукла, или манекен или статуя, колкото и перфектно да са направени. Ваншната красота трябва да бъде допълнение към душевната.
Лице - лъчезарно
Тяло - тренирано
Коса - здрава

най - важното качество за една жена е да умее да разбира партньора си
цитирай
16. mikino - "Единственият съвет, който ...
05.07.2011 13:22
stoineff написа:
"Единственият съвет, който бих дала на всяка жена е да се държи естествено, да излъчва радост и чар! Най-важното за една жена, според мен е усмивката! Колкото и да е красива и перфектна, ако не е усмихната..."

Не може да се отдели физическата от душевната красота. Перфектните форми, линии и черти са нищо. Можеш ли да харесаш кукла, или манекен или статуя, колкото и перфектно да са направени. Ваншната красота трябва да бъде допълнение към душевната.
Лице - лъчезарно
Тяло - тренирано
Коса - здрава

най - важното качество за една жена е да умее да разбира партньора си

Отделих физика от душевност, защото наистина ме интересува, какви са днешните критерии за физическа красота. Душевната красота ще е модна винаги и ще се котира най-много. ти сам казваш - разбирателство, ами един душевно красив човек, винаги ще се старае да разбере отсрещния. И най-грозната от към физика жена, може да бъде прекрасна пратньорка и в това спор няма. Убедена съм, че все още съществува и синтез от двата типа красота! В случая, ме интересува какво се е променило в разбиранията на съвременните хора за физическата красота. Доста се пише, че било харосвано това - онова, но дали наистина е реално написаното, на мен някак не ми е ясно.
цитирай
17. mikino - всъщност младите мъже са силно п...
05.07.2011 13:26
yotovava написа:
всъщност младите мъже са силно пресирани от другите около тях, които имат джипове, дебели пачки и могат да имат която си искат мацка. Представи си и за девойките, каква конкуренция пада, майка плаче, и те също се нагаждат към ония с джиповете, дебелите пачки и жертват мило и драго да се превърнат в Барби.
Странно, при цялата тая ситуация хората продължават да се женят и да имат деца :)))))))))))))

Лошото на тия с джиповете е, че не само, че подтискат останалите, ами и налагат собствените си критерии. Ако не е с ботокс, изкуствена коса и не се гримира не "стааа брато". Скоро имах случка - минавам си аз покрай едно кафене, лъскавко така, явно и скъпо и двама зяпат, зазяпват се и в мен като субект от другия пол и единият казва "Абе готино парче, ама ако беше с двайсе сантима по-висока и малко да се беше нагримирала повечко...". Изобщо не се засегнах, защото по принцип винаги слагам малко грим, но никога не е старя да приличам на фок-дива, нито в дрехите, нито в обувките - мразя този стил! Но тия двамцата оставиха в мен впечатление, че масово се харесват такива...
цитирай
18. hamstera - Засърбя ме езика да се изкажа пак!
05.07.2011 13:31
Начи за случая, който описваш Мик - тия двамата не са истински мъже! Убеден съм, че нямат връзка по дълга от седмица! Истинският мъж, търси онова, за което пише Стойнев - разибартелсто. Никой няма да откаже, да има готино парче до себе си, но ако не се разбират, всичко отива по дяволите.
А в случая, аз като обикновен, изобщо не се чувствам подтиснат от това, че нямам средства, не карам джип и не нося дънки на Армани, правени в Турция! Така си ми е добре - имам си хубава женичка, намерихме си се и си се обичаме и това ми стига!
цитирай
19. yotovava - Хмм... аз пак да се включа де....
05.07.2011 13:37
Освен всичко друго, един мъж трябва да вижда в очите на една жена, че всъщност ТОЙ Е ТОЗИ, КОЙТО... усещали ли сте го, аз го знам това чувство....няма да споделям кога... но знам, че е от значение, огромно значение :)))))))))))))))))))))))))))... може би от най-огромно значение....:)))))))))))
цитирай
20. mikino - Това ми напомня, да кажа на всички ...
05.07.2011 13:44
Това ми напомня, да кажа на всички мъже: Една жена е красива, когато знае, че до нея има мъж, който й го казва поне веднъж седмично.
Звучи малко клиширано, но и аз съм усещала, как "ставам" красива, когато чуя от половинката си нещо от сорта на:"Много си готина" или "Красива си дори с тоя парцал", а това което най ме зарадва, беше един ден, когато работехме двамата нещо по мотора, цялата бях омазана в масло, грес и какво ли още не. Когато приключихме, аз се затърчах към банята, защото сметнах за ужасно да сервирам на половинката си ракията и салатата в тоя вид, а той ме спра и каза: "Ейй, чакай, така си много сладка!". Ей такива, дребнички на глед неща, могат да накарт жената до вас да се усмихне и да стане красива!
цитирай
21. vmir - Красиво-грозно???
05.07.2011 13:51
Някога, преди много години, имах проблем да си намеря достатъчно висока приятелка. А наоколо, симпатични момичета, ама все дребосъчета. Размера, (както сега е модерно) ми стана идея-фикс, а момичета над 1,80 - няма и няма. И тогава прочитам в тогавашното списание "Паралели" за някоя си източногерманка Анке Хорн, която била 1,85 и си скъсила бедрата оперативно с по 12 сантима всяко и едва не умирам от ужас: Защо ма, Анке, цял живот та търса ма, пък ти да ми изиграеш тоз номер под носа??? Щото й се били подигравали и й били подвиквали: "Ей, как е въздухът горе?"...
цитирай
22. hristo27 - Умната и красива жена са неочаквано ...
05.07.2011 14:11
Умната и красива жена са неочаквано добрата комбинация!
цитирай
23. mikino - Тя от рано сформира отношението на ...
05.07.2011 16:25
nikstan написа:
Тя от рано сформира отношението на синът си към бъдещата избранница.Ако тя/майката/от рано е изградила стилът " НА МАМА ХУБАВЕЦА И ЮНАКА" ,КАКТО Е И МОЯ СЛУЧАЙ . То този юнак интуитивно ще търси жена която да го хвали гледа угажда,както в моя случай.Жената трябва да знае ,че мъжът се гледа като "куче" да бъде нахранен добре изпран и пуснат на ежедневни ЛИЧНИ развлечения, както при мен. Това според мен е една много успешна рецепта за дълготрайна и здрава връзка Забравих да добавя че като се избира жена ,особенно трябва да се наблегне на майката на жената. Тя е това ,което ще стане и жената.Нейните качества се предават и на младата жена. Които избере хубава и добра "баба"ще има съответната хубава и добра/търпелива / жена ,както е в моя случай..:))))))) Успех на печелившите.

Ти явно си любител на ретро-разбиранията, за "добрата жена". От една страна си прав, но от друга, не е лошо и мъжете да се грижат за половинката си. Не за друго, ами защото когат една жена получава внимание, понякога комплименти и грижи, тя отвръща със същото. Относно домакинската работа - тя е обща! Не можеш да товариш жената с всичко, защото като се прибереш и намериш всичко в ред, жената ще е толкова скапана, че няма да може да ти обърне внимание, а трябва. Ако си от типа, който аз наричам "експлоататори" - жената да прави всичко, а ти само да се прибереш и да чакаш ракията и салатата, не знам до кога ще е търпението на въпросната жена, колкото и да те обича.
Поздрави!
цитирай
24. hamstera - Nikstan
05.07.2011 16:43
Едно време и аз така мислех - жената тря да е олицетворение на майката. Да те пере, да ти готви, да ти чисти, да ти пазарува, че и да ти удовлетворява желанията. Такива има, ама не са интересни. Когато се запознах с мойта жена, продължавах да очаквам същото, до момента, в който не й писна. Е, вЕрвай ми не ми беше лесно - остави ме гладен и жаден и незадоволен, за наказание няколко дни. Ама си я обичам... Говорихме си и сега съм убеден, че в много малко семейства има такава хармония. И те имат търпение, желания и грижи, ако не ги усетиш и не се постараеш поне малко да помогнеш, забрави за съвместен живот повече от година!
цитирай
25. mikino - Ник!
05.07.2011 17:19

Мога само да те поздравя тогава! Успял си да намериш съществото на живота си и още повече, то също е щастливо! По-хубаво от това, здраве му кажи!
цитирай
26. dolsineq - Красотата е нещо много субективно. ...
05.07.2011 18:20
Красотата е нещо много субективно. Художникът вижда преди всичко външният й израз, поетът търси душата, музиканта - гласът и т. н. Различни са и критериите за женска красота през вековете. При Ренесанса - рубенсовата жена, през 19 в. - романтичката с горящи очи, през 20 в - еманципираната Ева с панталон и цигара в уста, за настоящия - информация след като изтече...;)
цитирай
27. анонимен - КРАСОТАТА
05.07.2011 19:05
Е ВИНАГИ - КРАСОТА!НЕ МОЖЕШ ДА Я СБЪРКАШ!
МИЛИ ДАМИ,НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ,ЧЕ ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КРАСИВИ!НЕ ОБЕЗСТОЙНОСТЯВАЙТЕ ИСТИНСКИ КРАСИВИТЕ ЖЕНИ!НИЕ,МЪЖЕТЕ ГИ РАЗПОЗНАВАМЕ!
цитирай
28. анонимен - :)))))
05.07.2011 20:44
Мики нали разбра че съм красива ?
цитирай
29. balgarski7vinarki - Popitah navremeto edin mnogo hubav ,obache prost
05.07.2011 21:03
Koi jeni sa za teb krasivi ? I toi ,prostaka, otgovori-s shroko raztvoreni kraka i portmone-daje kaza-s shiroko otvoreno portmone i kraka-....
Znachi krasivi za kogo ...moje bi na 1 mjasto za sebe si-za samochustvie i udovolstvie ot jivota i posle-za tezi koito ni zenjat - a tam esestvenia char mai e glavnoto neshto...
цитирай
30. анонимен - Намирам за изключителна проява на ...
05.07.2011 21:12
Намирам за изключителна проява на дребнавост да делите хората и особено жените на красиви и грозни. Съжалявам че сте толкова ограничени.
В разговор на живо бих ви поставила на мястото ви.
цитирай
31. анонимен - :)))))
05.07.2011 21:39
мноо съм готина и забавна
цитирай
32. анонимен - Много си симпатична и с очила. Ед...
05.07.2011 22:05
Много си симпатична и с очила. Единствения ти проблем е политическата ориентировка. Ако се справиш с тоя проблем, ще си истинска красавица. :)))
цитирай
33. анонимен - Важно съобщение
05.07.2011 22:16
Много съм готина и забавна пу дан ми е уруки!
цитирай
34. blogena - хах
05.07.2011 23:17
това са глупости, бе :))

зависи от погледа;)

аз като се чувствам изплюта дъвка - най ме кльопат :)))
цитирай
35. анонимен - Дай вар
05.07.2011 23:30
Няма грозни жени.Има трезви мъже.
цитирай
36. boristodorov56 - Внимавай добре с политичестата си ориентация, че Кич.ел, който не е пич - ще коли фашагите некой ден!
05.07.2011 23:31
Странно е да чета разсъждения на дама за привлекателността на жената, защото тази гледна точка е изключително мъжка.
Не са само лицето, тялото и косата, които правят привлекателна една жена.
Другите и качества трябва да са: да е млада и чужда.
цитирай
37. osica - Интересна тема си отворила. Про...
06.07.2011 07:33
Интересна тема си отворила. Провокативна, противоречина и вечна...
Всеки гледа от собствената си камбанария. Мненията за красотата са толкова, колкото са и хората. В едно обаче е естината - и тя е, че независимо какво декларират мъжете винаги първо търсят красотата (каквато и да е тя). Същото, между впрочем) правим и ние жените. А дали първото харесване ще рерастне във флирт или нещо друго си е божа работа.
Поздрави и усмихнат ден!
цитирай
38. mikino - Странно е да чета разсъждения на ...
06.07.2011 08:56
boristodorov56 написа:
Странно е да чета разсъждения на дама за привлекателността на жената, защото тази гледна точка е изключително мъжка.
Не са само лицето, тялото и косата, които правят привлекателна една жена.
Другите и качества трябва да са: да е млада и чужда.

Хахаха! Ами понякога се опитвам да погледна от друга гредна точка. Ако човек гледа само през собствените си очи, не винаги е на прав път нали?
Поздрави Борка!
цитирай
39. mikino - Красотата е нещо много субективно. ...
06.07.2011 09:07
dolsineq написа:
Красотата е нещо много субективно. Художникът вижда преди всичко външният й израз, поетът търси душата, музиканта - гласът и т. н. Различни са и критериите за женска красота през вековете. При Ренесанса - рубенсовата жена, през 19 в. - романтичката с горящи очи, през 20 в - еманципираната Ева с панталон и цигара в уста, за настоящия - информация след като изтече...;)

Моят идеал за физическа красота за 20 век е Мерилин Монро. От по-новите звезди Мегън Фокс води по точки. Както сама казваш, красотата е относително понятие и много зависи от гледната точка. В случая, по-скоро се опитах да "очертая" някакви рамки, които са общи за всички.
цитирай
40. mikino - Много съм готина и забавна пу дан ми е ...
06.07.2011 09:08
lisanka написа:
Много съм готина и забавна пу дан ми е уруки!

Минутка за самореклама! Хахахахаха! Всички сме красиви!
цитирай
41. hamstera - Интересна тема си отворила. Про...
06.07.2011 09:36
osica написа:
Интересна тема си отворила. Провокативна, противоречина и вечна...
Всеки гледа от собствената си камбанария. Мненията за красотата са толкова, колкото са и хората. В едно обаче е естината - и тя е, че независимо какво декларират мъжете винаги първо търсят красотата (каквато и да е тя). Същото, между впрочем) правим и ние жените. А дали първото харесване ще рерастне във флирт или нещо друго си е божа работа.
Поздрави и усмихнат ден!

От гледна точка на мъж - Да! Така е!Всеки тъпак, който ми обяснява, че първо гледа душевността,просто лъже безобразно! Винаги визията и при двата пола е била движеща сила. Все пак пърият контакт е визуален. Не можеш да знаеш каква е душевността, преди очите ти да са се залепили за съответната особа.
цитирай
42. hamstera - Няма грозни жени. Има трезви мъже. ...
06.07.2011 09:38
анонимен написа:
Няма грозни жени.Има трезви мъже.

Въпросът е как ще се събудиш приятелче хахаххаа! След прекомерни количества спиртни напитки, всяка жена е прекрасна. Ама на сутринта...
цитирай
43. pisankaa - Е не баш всички са красиви, но аз специално фащам око...
06.07.2011 09:57
mikino написа:
lisanka написа:
Много съм готина и забавна пу дан ми е уруки!

Минутка за самореклама! Хахахахаха! Всички сме красиви!

Че аз ако не се похваля имам ли нерви да те изчакам тебе дето само около своята опашка се въртиш ....:))))))))
цитирай
44. pisankaa - А така кажи им го!
06.07.2011 09:57
hamstera написа:
osica написа:
Интересна тема си отворила. Провокативна, противоречина и вечна...
Всеки гледа от собствената си камбанария. Мненията за красотата са толкова, колкото са и хората. В едно обаче е естината - и тя е, че независимо какво декларират мъжете винаги първо търсят красотата (каквато и да е тя). Същото, между впрочем) правим и ние жените. А дали първото харесване ще рерастне във флирт или нещо друго си е божа работа.
Поздрави и усмихнат ден!

От гледна точка на мъж - Да! Така е!Всеки тъпак, който ми обяснява, че първо гледа душевността,просто лъже безобразно! Винаги визията и при двата пола е била движеща сила. Все пак пърият контакт е визуален. Не можеш да знаеш каква е душевността, преди очите ти да са се залепили за съответната особа.

Душа душа ама душата не се ебе...
цитирай
45. pisankaa - Спри пиенето бе
06.07.2011 09:59
hamstera написа:
анонимен написа:
Няма грозни жени.Има трезви мъже.

Въпросът е как ще се събудиш приятелче хахаххаа! След прекомерни количества спиртни напитки, всяка жена е прекрасна. Ама на сутринта...

Знайш колко мъже така сами си опропастиха живота заради любовта към алкохола ...................
цитирай
46. pagan - Всички дотук пропускат може би най- важното!
07.07.2011 14:02
Интелигентността! Доказано е, че човек, когато мисли, очите му се движат! Аз съм имал приятелки, които са или дебели, (но "стегнати", защото са спортували), с крив нос, малка уста с тънки устни, малки гърди, къси крака и пр., но ВСИЧКИ са били интелигентни! В някои случаи, дори грозничка жена е по- екзалтирана в секса, (защото по- рядко и се случва)! А всичко това веднага си личи по очите! В един случай, са ПОДВИЖНИ, (когато са интелигентни,- НЕ когато лъжат!), БЛЕСТЯЩИ, (когато харесват или обичат), ДЪЛБОКИ, (когато мечтаят), НАПРЕГНАТИ, (когато мислят), ОГЛЕЖДАТ, (когато търсят), очите им се СПИРАТ ЗА СЕКУНДА върху теб, (когато те преценяват), ОСТАВАТ ПО- ДЪЛГО, (когато им се харесаш), а лицето им се СМРЪЩВА, (когато НЕ им се харесваш). Живецът и чувството за хумор, също са качества, които издават интелигентност. Също и стилът на облеклото, грима, походката. Защото, каквото и да си говорим, интелектът е НАЙ- ВАЖЕН ДОРИ В СЕКСА! Жена с поглед като на варена риба, ще е скучна и в леглото. И на мъжът ще му се налага ДА СИ ПРЕДСТАВЯ НЕЙНИТЕ ЧУВСТВА НЕ ДА ГИ СЪПРЕЖИВЯВА! А това си е разновидност на онанизма! Истинската ЛЮБОВ, е като люлка с равноускорителен ритъм и амплитуда. Другото е СИМБИОЗА! СЪВЕТИТЕ не могат да компенсират първите 7 години! Затова майките не трябва да учат само момчетата си "УЧИ МАМА, (за да не работиш), защото хубавото мъжко тяло се прави с труд, (за който ТИ ПЛАЩАТ), а "бодибилдингът е вид "трудов онанизъм, (за който СИ ПЛАЩАШ) и "Да си намериш ХУБАВА жена", а момичетата си- " Да си намериш БОГАТ мъж", защото, богат мъж може и да "хванеш" с голо дупе или големи цици, но за да го задържиш, се иска УМ! А ако въпреки тъпотията си го задържиш, тогава защо се оплакваш, че ти изневерява или си му слугиня?!
Красотата е ЖЕЛАТЕЛНА, интелигентността- ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
цитирай
47. pagan - За алкохолът искам да кажа отделно,
07.07.2011 14:06
че е вид "социално лекарство", при което (както при всички лекарства), ефектът зависи от дозата.
цитирай
48. анонимен - распродажи дешевой обуви
17.10.2012 04:33
Уважаемые господа!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://www.smokinphoto.com/photographyforum/member.php?523068-BleamnFoonage>скачать бесплатно песню платье </a> магазин интернет платья <a href=http://www.x-sky.ru/user/dyenuippitisy/>распродажа блузок </a> колье бижутерия <a href=http://pyku.net/user/Aparlorma/>распродажа ботильонов </a> балетки фото ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://online-kamagra.blog.hr/>Kamagra foam India </a> - where can I Buy Kamagra purchase online : Kamagra blue : <a href=http://cheap-kamagra-online.blog.hr/>Cheapest Kamagra Online in the UK </a> - Kamagra supplies UK
цитирай
49. анонимен - интернет магазин одежды для больших
17.10.2012 13:30
Доброго времени суток!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://infacomp.ru/user/JexheepsyVose/>летние платья фото </a> женские джинсы больших размеров <a href=http://offroad-zone.ru/user/rollapramrant/>купить футбольную обувь </a> платья 50 х годов <a href=http://olegaloce.narod2.ru/>купить плавки шорты </a> молодежная одежда ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-express-shipping.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly australia discount sildenafil </a> - Cheap Generic overnight Kamagra online ordering : Cheapest Kamagra xr online : <a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>Cheapest online pharmacy Kamagra plus </a> - Cheap Kamagra Generic viagra Order
цитирай
50. анонимен - интернет магазин одежды осень зима
17.10.2012 22:49
Доброго времени суток!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://towdownload.com/user/OpponeNed/>купить зимний костюм </a> джинсы мужские галифе <a href=http://balka-hts.ru/user/moryTamiHeerm/>рюкзак маленький купить </a> платье футляр купить <a href=http://upnasledov.narod2.ru/>платья больших размеров киев </a> осенние куртки мужские ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://buy-no-prescription-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly free shipping prescription Online </a> - Kamagra tablets for clearance : Kamagra Oral Jelly 100mg Cheap Generic levitra : <a href=http://kamagra100.blog.hr/>Cheap Kamagra for adoption </a> - Kamagra Oral Jelly Buy 100mg
цитирай
51. анонимен - платья 2013
18.10.2012 07:28
Привет!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://bioptron.mk.ua/user/heimmelythila/>виды платьев </a> магазин молодежной одежды <a href=http://deletor.webd.pl/erep/member.php?action=profile&uid=17147>avon каталог распродаж 2012 </a> купить платье через интернет <a href=http://dasapolstulu.narod2.ru/>теплые вязаные платья </a> свитера вязаные ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra100.blog.hr/>price Kamagra </a> - Kamagra Cheapest : Kamagra suppliers southern england : <a href=http://kamagra-prices.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly passport </a> - what company makes Kamagra
цитирай
52. анонимен - купить свадебный костюм мужской
19.10.2012 02:46
Уважаемые господа!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://argo-zdorovo.com/user/inhenitab/>блестящие платья </a> зимние куртки мужские <a href=http://xn--80ayhh.kz/user/ToogsZokhof/>женские платья фото </a> бесплатно вязание платья <a href=http://dejavu.ua/>персиковое платье </a> одежда интернет-магазин мужская ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Kamagra tablets 100mg citrate </a> - Kamagra Oral Cheap Jelly 100mg : Ordering Kamagra without a prescription : <a href=http://discounted-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly 100mg without prescription viagra Buy </a> - Kamagra Oral Jelly review UK sildenafil citrate
цитирай
53. анонимен - одежда бонприкс украина
19.10.2012 11:44
Привет Всем!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://abook.bissnes.net/user/Pemitrulgerie/>интернет магазин bershka одежда </a> балетки купить <a href=http://centrsem-ya.ru/user/Escactjaw/>витрина для бижутерии </a> колготки фото <a href=http://dejavu.ua/>манго одежда украина </a> демисезонное женское пальто ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly review california </a> - Buy Kamagra discretely : ultra Kamagra Cheap : <a href=http://lowest-kamagra-prices.blog.hr/>Kamagra fact </a> - Kamagra 100mg tadalafil Buy
цитирай
54. анонимен - купить женское кожаное пальто
19.10.2012 20:54
Уважаемые господа!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://gifky.ru/user/alkalmene/>шипы для одежды купить </a> сумки интернет магазин недорого <a href=http://klevo.biz/user/Assisawhind/>каталог одежды весна лето </a> мариуполь вечерние платья <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>купить брюки большого размера </a> formalab каталог ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra-100mg-online.blog.hr/>purchase Kamagra without prescription </a> - Buy Kamagra international pharmacy : Kamagra stories : <a href=http://kamagra-oral.blog.hr/>mega Kamagra Cheap </a> - Kamagra directly India blister
цитирай
55. анонимен - коллекции бижутерии
20.10.2012 05:13
Как дела?У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://svscomics.com/user/useseffolmemo/>где можно купить платье </a> интернет-магазин купить платье <a href=http://mobileisgood.ru/user/JAWIMMISA/>платья скачать бесплатно </a> белое платье королевой <a href=http://dejavu.ua/>купить обувь киев </a> сумки женские для ноутбуков ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-paypal-online.blog.hr/>Buy Generic Online Kamagra drug store </a> - Kamagra Oral Jelly australia discount : Buy Cheap Kamagra Online from Canada : <a href=http://kamagra-prices.blog.hr/>Kamagra what is it </a> - Cheap Kamagra what kind of pill is this
цитирай
56. анонимен - рубашка мужская
20.10.2012 19:22
Как дела?Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://erodreams.org/user/Cankeneouff/>бижутерия брендовая </a> одежда для подростков мальчиков <a href=http://dps64.ru/user/LotgoataraNuh/>как выбрать бижутерию </a> интернет магазин женской одежды <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>каталог мужской одежды </a> штаны галифе ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://cheap-kamagra-online.blog.hr/>Viagra Cialis London Kamagra </a> - where to get Kamagra in Toronto : super Kamagra UK ajanta pharma : <a href=http://kamagra-100mg-online.blog.hr/>where Buy Kamagra drug store </a> - Buyers of Kamagra
цитирай
57. анонимен - магазин модной одежды для женщин
21.10.2012 04:11
Доброго времени суток!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://www.tex-pasport.ru/user/effisergo/>мода распродажа </a> интернет магазин платья <a href=http://detransle.narod2.ru/>длинные платья </a> интернет магазин одежда для маленьких <a href=http://mp3uz.uz/user/accogiecy/>одежда для девочек </a> интернет каталог одежды ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly 100mg online difficulty in swallowing </a> - Kamagra prescription drug discount : Kamagra Oral Jelly 100mg without prescription sildenafil citrate : <a href=http://kamagra-paypal-online.blog.hr/>Generic online Kamagra without a prescription overnight shipping </a> - Kamagra 50mg
цитирай
58. анонимен - игры для девочек модная одежда
22.10.2012 05:05
Здраствуйте!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://www.good-torrent.net/user/ReagPypenopay/>платья интернет недорого </a> ювелирная бижутерия интернет магазин <a href=http://7prudov.ru/user/BoodamenWom/>бижутерия для детей </a> дешевая молодежная одежда <a href=http://mc.imperia-mc.ru/user/Endurnred/>купить майку </a> marc jacobs сумки купить ... Успехов Вам!
-====-
<a href=http://kamagra-online-drug-stores.blog.hr/>official site of Kamagra </a> - US Kamagra free prescription :.Cheap Kamagra international delivery .:<a href=http://cheap-kamagra-online.blog.hr/>purchase Cheap Kamagra sales </a> - Buy and purchase Kamagra Online
цитирай
59. анонимен - распродажа 80
02.11.2012 01:16
Как дела?Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://mupgas.ru/user/NakkahEloth/>распродажа курток пуховиков </a> аксессуары для волос <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/#брендовая-модная-одежда»>брендовая модная одежда</a> платье песня кобзон <a href=http://vamuz.ru/user/Reiplekerce/>джинсы левайс купить </a> вязание ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://kamagra-online.blog.hr/>Kamagra r us </a> - Cheap Generic Kamagra Oral Jelly : Buy Kamagra using paypal in UK : Discount for re 5 7 % <a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>Kamagra by paypal </a> - compare viagra with kamagra
цитирай
60. анонимен - каталог распродажа
03.11.2012 11:34
Привет Всем!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://mislek.ru/user/meethalay/>платья для толстых </a> купить платье <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>самое дорогое платье в мире </a> интернет магазин детской одежды глория <a href=http://vip-master.com/user/SeimbeneVom/>модная одежда лето 2012 </a> сарафаны лето 2012 ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
Discount for Christmas <a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Kamagra ingridents </a> - kamagra generic : Kamagra tablets in pune : Discount for re 5 7 % a href=http://kamagra-wirkungsvolles.webstarts.com/>Europe Buy Kamagra Oral Jelly </a> - Kamagra tablets in India ajanta pharma
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mikino
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2992401
Постинги: 294
Коментари: 5491
Гласове: 9209
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930