Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2011 12:43 - За едно брутално убийство...
Автор: mikino Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4202 Коментари: 4 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Здравейте приятели!

Няколко дни не писах, но днес реших да споделя с Вас тази покана:

Жестоко убийство на младо момиче http://www.dnes.bg/crime/2011/07/11/mlada-jena-bila-udushena-v-borisovata-gradina.123712  взриви интернет обществото в България. Само за броени дни над 8700 души във “Facebook” се обединиха в групата „Да спасим децата си от убийците на Яна“.

"Мили приятели, за слънчева Яна и светлата й памет!!! Материализирайте възмущението си от злокобието на Борисовата градина – свърталище на убийци, любим парк, пропит с мрак, медийната немарливост, ленивите власти – като за начало с вашия подпис!", призовават създателите на групата.

"Мили хора, загрижени за своите приятели (а и за самите себе си), нека да се съберем в 19,30 (удобно време за всички, които са на работа) в понеделник на езерото "Ариана" със свещ в ръка и да направим едно мирно и мълчаливо шествие в памет на Яна.

Нека бъдем заедно ние, които обичаме разходките и музикалните събития и всичко, което ни кара да се събираме в парка, за да си издействаме да е също толкова сигурен по тъмно, както и на светло! За съжаление със свещи като за начало. Моля, донесете по едничка, за да почетем паметта на Яна Кръстева", се чете в поканата за събитието.

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/07/15/da-spasim-decata-si-ot-ubiicite-na-iana.124044

Аз също съм от хората, които обичат разходките в парка. Понякога оставаме с приятели до късни часове, защото парковете са едни от най-приятните места в столицата, където можеш да се разтовариш от дългия работен ден. Особено сега, в жегите, парка е много приятно местенце за разхлада.

Да си призная – след тази случка ме е страх!

От позната чух история, която си е направо страшна – докато разхождала кучето си някакъв я подгонил. Отървала се е благодарение на умната си овчарка, която е тръгнала да скача на нападателя. Този разказ е от преди десетина години...

Колко години още трябва да чакаме, докато започнем да виждаме камери, осветление и полиция в парковете???

По софийските паркове има такива места, които не сте и предполагали – тайни скрити пътеки, посещавани от криминалния контингент – наркомани, убийци, изнасилвачи и всякакви... Не веднъж съм засичала такива – гледам да минавам с бясна скорост от там, защото е страшно! Дори с колело, не е сигурно на кого ще попадна в парка и какво може да се случи.

Не искам да коментирам факта, че осъдени се разхождат безпроблемно по улиците! Пуснати условно, те продължават да извършват престъпления!

А колкото до думите на Борисов, че престъпленията намаляват... ХА-ХА! ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ! Четете криминалните хроники и ще видите, че е точно обратното!

Нека кажем последно сбогом на Яна Кръстева в Понеделник от 19:30ч. на езерото „Ариана”! Поредното младо и красиво момиче, станало жертва на брутално убийство! Нелепа и незаслужена смърт на дете, което е решило да остане в България! Моя връстничка, също като мен, любител на рок легендите „Уайтнсейк“ и „Джудас“. Отишла без билет, само за да ги послуша!

Всякакви коментари, които не са свързани с темата или съдържащи обиди ще бъдат трити!

Моля, проявете разбиране към близките на жертвата!





Гласувай:
14


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. hamstera - Бесен съм! Искам да го фана тоя и да го разкостя!
15.07.2011 12:52
Искамо да разкоста и тъпите журналя!!! Нарекоха момичето наркоманка, клошарка и каква ли още не! МАМКА МУ, КАКВАТО ЩЕ ДА Е ЧОВЕК Е!!! Не знам дали ще съм в София, но ако съм ще дойда задължително!
цитирай
2. mikino - Искамо да разкоста и тъпите журн...
15.07.2011 13:03
hamstera написа:
Искамо да разкоста и тъпите журналя!!! Нарекоха момичето наркоманка, клошарка и каква ли още не! МАМКА МУ, КАКВАТО ЩЕ ДА Е ЧОВЕК Е!!! Не знам дали ще съм в София, но ако съм ще дойда задължително!

Хам, много от хората решиха, че момичето е било наркоманка, клошарка, алкохоличка и какво ли още не! А не се замислят, че каквато и да е била /а тя е била свястно момиче, продавачка на играчки, кандидат-студентка/, тя наистина е човешко същество. Още повече, можеше да е всеки от нас или дете на някой от нас, недай Боже!
цитирай
3. zabavnata - Лоши времена
15.07.2011 16:22
Като си помисля, че дъщеря ми обича да се разхожда в този парк с приятелки....Можеше да е МОЕТО, ВАШЕТО дете... Нека този ужас да спре!
Нека да няма прошка за ИЗРОДА извършил това гнусно убийство!

цитирай
4. mikino - Като си помисля, че дъщеря ми обича ...
15.07.2011 16:51
zabavnata написа:
Като си помисля, че дъщеря ми обича да се разхожда в този парк с приятелки....Можеше да е МОЕТО, ВАШЕТО дете... Нека този ужас да спре!
Нека да няма прошка за ИЗРОДА извършил това гнусно убийство!


Не е само този парк... Министър Цветанов е главозамаян от похвалите за операция "Шок", не се надявам да разкрият убиеца... Ако пък случайно стане, едва ли ще седи в ареста повече от 72 часа... Справка - Делото Белнейски и този уж убиец, който го таралянкат в съда вече не знам колко години...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mikino
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2984871
Постинги: 294
Коментари: 5491
Гласове: 9209
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031