Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2010 12:50 - Обявена е нова дата за пропадналия концерт на Scorpions в София
Автор: mikino Категория: Новини   
Прочетен: 1751 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 11.10.2010 12:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Обявена е нова дата за пропадналия концерт на Scorpions в София : "Феновете на Scorpions бяха истински разочаровани, когато разбраха, че концертът на техните идоли е отменен заради здравословни проблеми на Клаус Майне. В пряко включване в ефира на радио Z-Rock Петър Харалампиев от Арт БГ сподели, че вече има нови тр"


Тагове:   концерт,   нова,   дата,   ОБЯВЕНА,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mikino - Феновете на Scorpions бяха исти...
11.10.2010 12:54
Феновете на Scorpions бяха истински разочаровани, когато разбраха, че концертът на техните идоли е отменен заради здравословни проблеми на Клаус Майне. В пряко включване в ефира на радио Z-Rock Петър Харалампиев от Арт БГ сподели, че вече има нови три дати за концерта в София, но все още не е избрана една от тях. Възможните дати са 24, 25 и 26 октомври, мястото няма да бъде променено - остава си стадион "Академик".

Клаус Майне са разболя от тежък грип и въпреки че няма сериозни усложнения, личният му лекар му препоръча да си почива и да не се подлага на излишен стрес. Феновете, които спечелиха meet & greet със Scorpions могат да са спокойни, техните лични срещи с групата ще се състоят. Другата хубава новина е, че в края на месеца градусите ще се повишат и няма да е толкова студено.
На 24 или 25 октомври ще се състои концертът на Scorpions в София. Той трябваше да е утре вечер на стадион "Академик" при хотел Плиска, но беше отложен заради заболяване на вокалиста на групата Клаус Майне. Той в момента се намира в Германия, където лекува острия си ларингит. От компанията, организатор на шоуто у нас, АРТ БГ, казаха за Дарик, че най-вероятно още утре ще бъде фиксирана окончателната дата за шоуто на Scorpions в столицата. Вече купените билети ще важат за него без презаверяване.
Заболяването на Клаус Майне не е сериозно и той вече се чувства по-добре, увери Петър Харалампиев от АРТ БГ. По думите му няма причина прощалното турне на групата да не продължи. Следващият планиран концерт е на 14 октомври в Молдова. Графикът е направен така, че към края на месеца София със сигурност ще бъде включена в него, каза още Харалампиев, който изключва вариант шоуто да бъде отменено.
Петър Харалампиев: Няма как това да се случи, освен ако, не дай си Боже, стане нещо. Само при такива ситуации може да бъде отменен концертът. В нормалния случай - не. Турнето е доста дълго, така че почти няма вариант да не се състои шоуто. Да се надяваме, че и Господ е с нас и всичко ще бъде нормално.
Засега добрата новина за феновете на Scorpions е, че в края на октомври времето ще бъде по-топло отколкото през следващите няколко дни.
Петър Харалампиев: Даже прогнозите за утре, когато трябваше да бъде концертът, са много по-тежки, отколкото за 23, 24 октомври. Прогнозите за тогава са между 13 и 18 градуса. Концертът е почти разпродаден. Останали са съвсем малко билети от 50 лева правостоящи и 90 лева фен зона. Може би има няколко единични останали от VIP зоната. Стадионът ще бъде препълнен. Публиката отдавна чака този концерт и тези, които са истински фенове ще дойдат да се сбогуват със своите любимци.
Scorpions започнаха прощалното си турне през март. Обиколката, с която музикантите слагат край на продължилата си повече от 40 години кариера, ще приключи през 2012-та.

------------------

Мили приятели,
Концертът у нас е част от предстоящото прощално турне на Scorpions, което стартира на 15 март в Прага и по всяка вероятност ще приключи през 2011 година, въпреки че засега последната официално оповестена дата е на 19 ноември в Хамбург.

Причината отлагането, е влошеното здравословно състояние на вокалиста и фронтмен на бандата Клаус Майне, който от няколко дни страда от тежка настинка. Именно тя попречи на Scorpions да изнесат концерт в Гърция на 6 октомври.

Както е известно, след повече от 45 години на сцена, музикантите решиха да сложат край на своята кариера, сбогувайки се с феновете по целия свят с последния си студиен проект Sting In The Tail.

Освен добре познатите хитове "Wind of Change", "White Dove", "Holiday", "Send Me An Angel", феновете на групата ще чуят парчетата и от последния им албум "Sting in the Tail", излязъл през март 2010г.

Буквално преди месеци, на Скорпиънс бе отредено и достойно място в холивудската Алея на рока.

Много пироефекти, плазми и супер шоу, ни обещаха организаторите на концерта у нас - продуцентска компания АРТ БГ. Гигът на немската супер група съвпада и с рождения ден на радио Z-Rock, което е медиен партньор и съорганизатор.

Броени дни преди концерта, на 4 октомври, на книжния пазар излезе автобиографията на основателя и китарист на Scorpions Рудолф Шенкер „Rock Your Life“. Книгата представлява една уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от 40-годишната кариера на Scorpions.

Предговорът към „Rock Your Life“ е написан лично от нашумелия автор на бестселъри Паулу Коелю, а България има удоволствието да е първата държава, която издава книгата в превод от немски, дело на Николай Василев.

От както съм се осъзнала като фен на рока Скорпиънс са моите любимци. С големи надежди очаквам новата дата. Но нашите медии просто ме карат да се дразня. Заглавието на тази статия говори, че вече има нова дата за концерта, а по-долу в материала изброяват три дати - абе готини сте Вие медиите, ама ако ще свирят три дена кажете, да си взимам отпуска!!! Отделно, че на 07.10 само ПРО.БГ и БТВ казаха, че концерта се отменя, а Канал 1 два дни не спомена нито веднъж не се сети да каже поне едно изречение!!! Някои телевизии се сетиха чак на следващият ден привечер, непосредствено преди деня на концерта! Не че държа всички да се интересуват от този концерт, но все пак има доста хора, които чакат с нетърпение Скоорпионите да пеят за последно в България!
цитирай
2. mikino - Извинявайте за което!!!
11.10.2010 12:56
БЛОГ.БГ СЕ Е БЪГНАЛ! Не се вижда 80% от поста ми!!! Не мога да редактирам!!!
Кфо става бе???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mikino
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2992323
Постинги: 294
Коментари: 5491
Гласове: 9209
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930