Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2011 14:30 - Подразни ме...
Автор: mikino Категория: Новини   
Прочетен: 6428 Коментари: 21 Гласове:
28

Последна промяна: 28.02.2011 14:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Това, което прочетох в новините:

"Ромите също са граждани на България, те имат своите права и заслужават защитата, която вие и организациите ви могат да им предоставят“, заяви посланикът на САЩ Джеймс Уорлик при срещата си с ромски лидери.

Това е върха на наглостта, от страна на този „дипломат”! В кавички, защото това никога няма да го изтърси истински дипломат

Уважаеми г-н Уорлик,

Държа да отбележа, че не съм чула, нито видяла циганин да си плаща данъците и сметките. Поведението на тази „общност”, граничи с нахалство – кражби, побоища, вендети... Което няма нищо общо с думата „равноправен”!

Кое по-точно г-н Уорлик, прави циганите равноправни български граждани?

На мен ми се струва, че единственото общо между българите и циганите е това, което пише в личните им карти „Български гражданин”.

"Това, което съм видял, е, че ромската общност в България няма свой глас и поради това от много от тях могат да се възползват безскрупулни хора“,.

И кои са тия „безскрупулни” хора?

Може би онези, които им дават по 20лв. за да гласуват за определена партия???

"Ромите не се нуждаят от отделен пазар на труда, нито от отделни училища, които продължават сегрегацията на техните деца, те не искат и ремонтирани ромски гета.”

Говорите глупости американецо!!! Искате да правите държава в държавата! Знаете ли колко българи живеят под прага на бедността, но въпреки всичко, водят децата се на училище!

На всичкото отгоре, с тези думи ВИЕ подклаждате етнически конфликт! Вие сте този, който разделя българи и цигани. С какво те са по-специални от нас???

И друго ще Ви питам г-не: Защо не си видите гетата в САЩ, преди да говорите за нашите гета!?!

„Нашата цел е ромите да бъдат приети на равноправна основа, да бъдат интегрирани в обществото“

Уорлик, ХА кажи ми как да интегрирам някой, който няма желание да се интегрира?

Искам този полу-идиот, да заповяда на гости у хора, които останаха с опразнена къща, благодарение на цигански набези. Да види тоя, какво са направили с къщата на обикновени български хора! Имота е опразнен и е на голи стени, даже са се опитали да свалят дограмата! Това е имот на БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, живели 4 години в САЩ, за да работят за такива маймуни като Вас г-н Уорлик, които въпреки, че са били далеч, редовно са плащали сметките и данъците си, не са откраднали нито лев! Въпросното семейство, доста време няма да живее в нормални условия, благодарение на ТИЯ които защитавате!

Много ми е интересно г-н Уорлик, как ще се почувствате, ако дълго време не сте се прибирали в родния си дом и го заварите празен? Само с едно счупено столче по средата на стаята? Още ли ще защитавате циганите и ще искате да ги интегрирате?





Гласувай:
29



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sramejlivetsa - Спрямо ромите трябва да се приложи ...
28.02.2011 14:37
Спрямо ромите трябва да се приложи закона. Нищо друго не се иска.
цитирай
2. boristodorov56 - Точно!
28.02.2011 14:57
sramejlivetsa написа:
Спрямо ромите трябва да се приложи закона. Нищо друго не се иска.


Ако това не се прави спрямо тях, и останалите българи, естествено - лошо бъдеще ни чака. Без да сме против циганите.
цитирай
3. mikino - :(
28.02.2011 15:34
Нещо става с блога! Няма ми два коментара...
Май някой си прави шеги "по цигански"...
цитирай
4. zaw12929 - Ромите живеят с привилегии- за к...
28.02.2011 16:46
Ромите живеят с привилегии- за какъв закон говорим, ако все още не се прилага!
цитирай
5. анонимен - Наскоро четох, че се обезлюдявали ...
28.02.2011 17:14
Наскоро четох,че се обезлюдявали селата.В тази връзка си мислех,че ще бъде чудесно,да ги населят с роми.Да им дадат по няколко декара земя,вместо да им плащат помощи.
цитирай
6. hristo27 - Такава голяма държава са САЩ. Нима ...
28.02.2011 20:21
Такава голяма държава са САЩ.
Нима още 1 000 000 цигани в повече ще им дойдат, ако си ги вземат?
Да си ги вземат, да си интегрират и когато ги крадат, да ги поощряват, отначало да започнат да ги интегрират!!!
цитирай
7. yanev - Много правилно го е казал човекът, ...
28.02.2011 20:29
Много правилно го е казал човекът, но се иска малко мозък, за да бъде разбран. Независимо дали на някои хора им харесва или не, циганите са равноправни български граждани. Повечето от тях си плащат и сметките и данъците, а тези които крадат, обикновено лежат в затвора. Няма циганин, който да е успял да открадне повече от корумпиран български политик, но безнаказаността на политиците ви се струва някакси нормална.
цитирай
8. gita969 - Не бива да ги поставяме под
28.02.2011 22:54
един знаменател. Аз познавам цигани с богати библиотеки и доста интереси.Завършили висше образование и така възпитават и децата си,но не смеят в обществото да кажат,че са цигани точно заради тази мнителност към тях.Ще си направя труда да побликувам и техни стихове. Ако тези хора се афишират биха променили стереотипите. Та имат и фирми и бизнес. Вярно е,че болшинството са контингент без интеграция, но повярвайте ми - не под един аршин.Общувайки по задълбочено с тях видях какво уважение изпитват млади към стари, как си помагат и колко са единни. Гостоприемни са и уважават българите, които не ги игнорират и не забравят подадена ръка. Такива са моите впечатления колкото и странно да ви звучи. Даже мога да кажа,че имам и приятели цигани. При тях е нестихващ празник.
цитирай
9. mafani - Циганите, ромите...
28.02.2011 23:19
или там както искайте ги наричайте са продукт на днешния ден.
Помните ли уважаема авторке, славните години комунизъм и кипящият усилен труд?
Аз ги помня и помня, че де що мангал имаше- работеше нещо си там.
И нито ромите ровеха по кофите, нито баба ми.
А ти, ти си расистка. Разбирам мъката ти, че храниш малки, въшливи циганета, но не забравяй, че за теб така мисли и теб така те храни уважаемият европеец. ;-)
По принцип какви са вашите конструктивни предложения, освен направата на сапун и белина и някой и друг абажур?
Щото да лайкаш бау-бау е лесно. Другото е трудно.
Като проблемът с уличните кучета- всеки знае за него, възмущава му се, ама...чака на кмета, на Бога...
цитирай
10. анонимен - yanev, yanev....
01.03.2011 12:39
дано те споходи черна миризлива орда по тъмни доби, да видим дали няма да ти оправи мирогледа..... как може, умнико, КАК може една отрепка, която не носи отговорност за НИЩО, да е РАВНОПРАВЕН ГРАЖДАНИН? не вряваш, че не носят отговорност? а колко от тях са останали без вода или електричество, защото не са ги платили? колко осъдени имаше за убийството на професора в "Захарна фабрика"? колко осъдени имаше за "Смърт на българите" в Красна поляна? колко осъдени има за пребиваните и ограбвани старци по селата? мърлю нещастен! циганите са си цигани - те не са виновни, че са паразити. но вие, защитниците им, сте много по-лоши - защото съзнателно работите срещу реда и срещу собствената си нация. и когато един ден прочистването почне, ще почнем от вас....
цитирай
11. mikino - Много правилно го е казал човекът, ...
01.03.2011 12:58
yanev написа:
Много правилно го е казал човекът, но се иска малко мозък, за да бъде разбран. Независимо дали на някои хора им харесва или не, циганите са равноправни български граждани. Повечето от тях си плащат и сметките и данъците, а тези които крадат, обикновено лежат в затвора. Няма циганин, който да е успял да открадне повече от корумпиран български политик, но безнаказаността на политиците ви се струва някакси нормална.

Това за политиците е вярно, НО не мога да нарека "равен", този, който живее на аванта! Аз не живея на гърба на другите!!!!
цитирай
12. mafani - Уф, като започнете Аз, аз, аз
01.03.2011 13:51
тази бедна държавица не сте само аз, аз и аз.
Тя е съставена предимно от тарикати, които се опитват всячески да живеят на гърба на другите. И то изобщо не са само циганите и бедните!
Като си тръгнете днес от работа, набележете си един голям черен и струващ шестцифрена сума джип и се запитайте, колко ли данъци плаща собственикът му? Вероятно по-малко от тези, които вземат средна работна заплата /която за страната е 638 лв/.
Та ако бяха само циганите, живеещи на аванта о.к. роптайте и ги правете на сапун.
Пълно е с доящи държавицата ни дистарикати. Що не се обърнете и не плюете по тях? Е, за мангала ви е по-лесно май, да го обвините, че причинява световна неправда на рОдината ни.
ДръШки! Няма държава без социални плащания. Някъде по на Запад плащат и на българската измет да живее на гърба на някоя държава. Аууу, ама тогава ще изсипете тон локум за добрата социална политика на драгата Германия или скъпата Австрия, а?
Освен че, плаща пари на циганите държавата не прави друго за тях. Тя е абсолютно абдикирала от каквото и да било задължение към тях. А като дава пари, луди тярбва да са да не ги вземат.
Кръгът е порочен и се върти отдавна. И не само мангалите са виновни.
цитирай
13. анонимен - uf
01.03.2011 16:03
da si gi vzeme u tqh toz uorlik!da si gi opitomqva..ama ne gi iskaaaa to tuka e samo za tqh vsi4ko,pisna miiiiii!a gi kutkat za glasove,nie stoim bezu4astno,4akaiki sigurnata i bavna gibel na bulgariq,trqbva speshno nova konstituciq i dr hora da se zaemat s tqh!trqbvat adekvatni zakoni ,ne samo ES da iskat iskat iskat...no i da reagirat adekvatno na situacii vuv vsi4ki svoi 4lenki:(
цитирай
14. panazea - Споко , Микино ,ето пример от Големия бял брат .
01.03.2011 17:10
Те подарили на индианско племе одеала , с които се завивали болни от шарка бледолики. Нарочно или не , всички от племето умряли , защото нямали имунитет към шарката .
И аз бих попитала този човеколюбец : А вие какво направихте с вашите индианци ? И сега пропагандирате морал?
цитирай
15. mikino - 14. panazea
02.03.2011 12:03
Това се питам и аз... А негрите? Тоя изобщо стъпвал ли е в гетата, да види що за условия са? Сега имат президент, но отношението към "кюмура" на доста места си е същото!
цитирай
16. demonwind - Ромите,
02.03.2011 15:05
пардон, циганите или мангасарите имат всички права, които имаме и ние, белите българи. Но има и още нещо - при отказ от спазване на тези правила, тогава циганина има само едно основно право - да умре, след като е дал лептата си за тази държава (казано на прост български - след принудителен тежък физически труд). САЩ са ни пратили поредния клоун, който да буни духовете в и без това разбрицаната ни държава. И най-кофтито е, че Боко се изложи и пред клоуна, когато още при встъпването му в длъжност (на Уорлик) му викаше по време на настаняването за официалната церемония "Джоузеф, ела тука бе". Резил! Та какво искаме да говори този смешник, когато самия премиер на България не е повод за гордост?
Циганите са солта на престъпността в България. Което означава, че има и много други престъпници, които се крият зад тях и ги обвиняват при удобен случай.
Само едно ще оправи положението - български Ефрейтор и специализирани паравоенни щурмови отряди по подобие на тези на Ернст Юлиус Рьом. Сто процента огромна маса хора ще се навият да участват в такова формирование, за да спасят поне това, което е останало от Родината!
цитирай
17. анонимен - подарявам ви ги
02.03.2011 16:27
Ало бледолики, подаряваме ви ги.Защо не им дадете еднопосочни визи за щатите и си ги интегрираите.
цитирай
18. анонимен - равноправни означава също и рав...
02.03.2011 18:30
равноправни означава също и равнозадължени...
но темата е дълга и с предсказуем край...
цитирай
19. анонимен - UMRETE BULGARI
06.03.2011 12:39
UMRETE BULGARI DA VI SERA V USTATA:MINAHAVI TURCI NEMCI I NA BULGARI SE PRAVITE:VIA STE NAI PRODAZNIA NAROD V CELIA SVIAT:DUPEDAVCI I PRODAZNICI:XIXIXI
цитирай
20. анонимен - Учете правилата
06.03.2011 15:05
Правата на етноса са на негова територия.А всички други етноси които присъстват да дадената територия са такива каквито са международните им отношения между етносите.Какви международни отношения имаме с държавата на циганите???И каде е тя??? И какво прави тяхната държава за тях за да не ги излагат.Като чуя български цигани,бългаски турци,български мюсюлмани направо завирам.Нашите майки нито раждат цигани ,нито раждат турци а още по малко мщсщлмани.Нашите майки раждат българи,и който от друг чужд нам етнос си сложи български пред етноса да му мисли.Няма прошка и давност за деянията.
Живи и здрави.
цитирай
21. анонимен - до quote=yanev
15.03.2011 09:55
yanev написа:
Много правилно го е казал човекът, но се иска малко мозък, за да бъде разбран. Независимо дали на някои хора им харесва или не, циганите са равноправни български граждани. Повечето от тях си плащат и сметките и данъците, а тези които крадат, обикновено лежат в затвора. Няма циганин, който да е успял да открадне повече от корумпиран български политик, но безнаказаността на политиците ви се струва някакси нормална.

Да, от корупцията и продажността на политиците ни страдаме всички и едва ли някой ще отрече това. Но защо ромите се извиняват все с крадливите политици?! Защо не се сравняват с обикновените българи (а това са повечето), които и учат, и работят, и сметките си плащат, дори когато не остават средства за храна или лечение! С чиито отчисления се подпомагат неработещите и неучещи роми!
Както има корумпирани крадливи политици (малцинство от българи), така има и почтени, учещи и работещи роми (малцинство от роми) - това никой не би отрекъл. Въпросът е мнозинството роми да се равняват по мнозинството обикновени и почтени българи!
Някои от нас помнят и как по време на т. нар. соц се правиха опити да ги интегрират - да учат заедно с нас, да живеят сред нас... Настанени в апартаменти вадеха паркета и го палеха в мангали в стаите. Сами надаваха вой да им дадат свои, ромски училища, да ги оставят да живеят съвкупно в свои махали ...
Хайде стига с незаслужени привилегии! Стига уповаване в ЕС - те наливат пари в програми у нас, за да не допускат този "онеправдан" етнос в своите страни!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mikino
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2992760
Постинги: 294
Коментари: 5491
Гласове: 9209
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930