Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2013 08:45 - Последни новини :)
Автор: mikino Категория: Забавление   
Прочетен: 3289 Коментари: 0 Гласове:
12

Последна промяна: 20.09.2013 08:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Политика:

Появи се нова структура, представяща себе си за лидер със следната фраза: На дяво и на лясно и на доре и на голо ще преследваме целите на българските граждани и други видове с подобен произход.

 

ДУпетатът Пеевски се очаква да запее нова песен, която ще бъде издадена от все още незнаен продуцент, който продуцира първият му хит ДАНС, ГДе е БОБ. ПР-ите му препоръчаха Витаслим за нова визия, но той категорично отказа с оправданието, че менажерията му от медийно пространство се е запълнила с още една ценна придобивка и вече няма нищо за купуване.

Икономика:

Анализ на германския експерт Шушко Финансен - Кинтен найн в държавише. Краднен кинтен се намира в сметкен на мафиотен. Мафиотен дер булгаришен найн моралин. Щом моралин найн се налага шмайзер... Калашникен и каскен от втората световна арбайтен.

 Спорт:

Големите футболисти Боцко, Цвецко чакат на нисък старт Раданчо да си вдигне дупето, Орешко и СтаниШеф обаче са купили съдията и мача се отменя поради присъствие на зловоние на терена от поредното подпръцкнуване на Фидосовия диференциал. Диференциалът бе ремонтиран с евросредства, но очевидно стадиона продължава да дава своите жертви в лицето на Блоковете наоколо. Те също бяха реформирани, но проекта все още е в разработка и от дясната им страна подухва на герберите на съседката ви.

КуRтура:

Днес се проведе поредната премиера на спектакъла "Бесовете на Сидерунга" Този път главният герой реши да изненада феновете си с примирена и леко нетипична физиономия. Публиката в залата участва в представлението с предваритеелн бенефис на Орешотрошачката изпълнена с подпомагането на специално поканения ЛЕтви Насран.

Ежедневие:

В нашият град се оказа, че имаме шедьовър на скулптурното изкусво и то в самия център на столицата. Произведението е на автори от няколко нации и в знак на почит, кмета на столицата го кръсти така: Льо Фонтань Де Ла Проекте Кинтиш Аут ту Уан ор незнайно колко Инкогнито Персон.

Времето:

Утре времето ще бъде преобладаващо според духането на ветровете - източни или западни да каже Президента.

 

До ненавиждане неуважаеми ТЕЛЕзрители!

Следва хитовият сериен филм "Ела Кумчо изяж ме".

Препоръчително е да дръпнете пердетата, поради съседския контрол и опасността от компромати.




Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikino
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2992925
Постинги: 294
Коментари: 5491
Гласове: 9209
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930